Handgels

Wanneer je veel waarde hecht aan hygiëne is een goede handgel onmisbaar in jouw badkamer. We raken met onze handen dagelijks heel veel verschillende soorten objecten aan en dan is het wel zo verstandig om een goede desinfectie handgel in huis te hebben. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten merken, maten en kleuren. Voor welke handgel ga jij? 

Handgel nodig?

Wanneer je veel waarde hecht aan hygiëne is een goede handgel onmisbaar in jouw badkamer. We raken met onze handen dagelijks heel veel verschillende soorten objecten aan en dan is het wel zo fijn om een goede handgel in huis te hebben. Zo voorkom je dat je bacteriën via je handen van iemand overneemt of deze juist overdraagt aan iemand anders.

Wat is handgel?

Je vraagt je misschien af wat een handgel nu precies is. We kunnen je alvast verklappen dat handgel niet hetzelfde is als handzeep. Je wast je handen namelijk waarschijnlijk al wel regelmatig met zeep maar wist je dat traditionele zeep niet desinfecterend is? Handgel is dit wel. Een goede handgel kan je handhygiëne dus ook verbeteren. Je kunt met een handgel namelijk je handen desinfecteren.

Desinfecterende handgel

Zoals we hierboven al aangaven kan je met de juiste handgel je handen gemakkelijk desinfecteren. Desinfecteren is het doden of verwijderen van bacteriën en ziekteverwekkende organismen. Wanneer je een desinfecterende handgel in je badkamer plaatst kan je je handen dus ook gemakkelijk schoonmaken en bacteriën en ziekteverwekkende organismen van je handen verwijderen.

Desinfectie handgel

Desinfectie handgel is vooral goed om te gebruiken wanneer je je thuiskomt (van welke activiteit dan ook) of wanneer je in aanraking bent geweest met andere mensen. Er is namelijk een kans aanwezig dat je een object hebt aangeraakt waarop bacterien aanwezig waren of dat je bijvoorbeeld een hand hebt geschud met iemand die een ziekteverwekkend organisme op zijn/haar hand meedroeg. Een handgel verlaagt in dat geval de kans op een besmetting.

Handgel voor jouw badkamer

Wanneer je veel liefde en aandacht hebt besteed aan het inrichten van je badkamer is het natuurlijk jammer wanneer je handgel niet goed bij de rest van je badkamer past. Bij Sanitairwinkel bieden we daarom verschillende soorten handgel aan zodat er altijd wel een bijpassende handgel voor jouw badkamer tussen zit. Of je nu dus op zoek bent naar een handgel in een zwarte fles, handgel in een bruine fles of handgel in een doorzichtige fles, we hebben het allemaal!

Desinfecterende handgel pomp fles

Wil je jouw handgel graag tentoonstellen in een mooie fles? Dan heb je geluk. Bij Sanitairwinkel kan je namelijk de mooiste opties vinden voor een desinfecterende handgel pomp fles. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze bruine handgel flessen met teksten? Handgel hoeft op deze manier geen saai product te zijn!

Bestel jouw handgel bij Sanitairwinkel

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al onze handgels? Of weet je niet welke handgel het beste bij jouw badkamer zou passen? Onze medewerkers helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. Zien we je snel?