Badkamermeubel industrieel

De industriële badkamermeubel is stoer en modern door ruwe en robuuste materialen. Denk aan (onbewerkt) hout, staal en de mat zwarte kleur. Een industrieel badkamermeubel is veelzijdig door zijn eenvoud. Vind hieronder de perfecte industriële badkamermeubel voor je industriële badkamer.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45875 reviews

Badkamermeubel industrieel

De industriële badkamer is stoer, modern en heeft een rustige sfeer. Veelgebruikte materialen zijn (onbewerkt) hout, beton en staal. De industriële badkamer is minimalistisch. En zeker in een minimalistische badkamer heb je goede opbergruimte nodig. 

Industriële badkamer

Een veelgekozen kleur in de industriële badkamer is zwart, antraciet en wit, maar ook een badkamermeubel in een houttint is een mooie aanwinst voor je industriële badkamer. Bij Sanitairwinkel hebben we een ruime keuze in badkamermeubels die in industriële stijl zijn.

Een industrieel badkamermeubel is natuurlijk perfect op zijn plek in een badkamer in industriële stijl, maar zal ook zeker mooi staan in een badkamer in een andere stijl. Door de natuurlijke materialen zou een badmeubel in industriële stijl ook goed staan in bijvoorbeeld een landelijke badkamer. Ook lenen de strakke stoere lijnen zich goed voor de moderne badkamer. Een industrieel badkamermeubel is dus veel breder in te zetten dan enkel in een badkamer in industriële stijl.

Zo kies je de juiste badkamermeubel

Allereerst is het belangrijk dat je weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor de industriële badkamermeubel. In een kleine badkamer wil je geen badmeubel neerzetten dat te groot is. Gelukkig zijn de badkamermeubels beschikbaar in verschillende maten.

Een andere belangrijke keuze is of je de wastafel geïntegreerd wilt hebben in het industriële badmeubel of dat je een badkamermeubel met waskom wil. In het laatste geval wordt de waskom bovenop het meubel geplaatst wat een luxe uitstraling geeft én meer ruimte in de lades creëert. Ook hierin is veel keuze in de industriële stijl. Een waskom van natuursteen past bijvoorbeeld perfect bij een industrieel badkamermeubel. 

Badkamer industrieel kopen

Bij Sanitairwinkel vind je veel badkamermeubels, ook in industriële stijl. Voor elke badkamer is er wel een passend badkamermeubel te vinden. Bestel ze gemakkelijk online, of kom naar een van onze showrooms om de badkamermeubels in het echt te bewonderen. Voor advies staan wij ook klaar in de showroom, of neem eenvoudig contact op met onze klantenservice.