Plieger badkamermeubel

Plieger staat voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met een Plieger badkamermeubel breng je dus een badmeubel in huis waar je jarenlang van kunt genieten. Plieger laat graag zien dat alles mogelijk is. De badkamermeubels van Plieger komen dan ook in verschillende afmetingen en kleuren. Vind hieronder een geschikt Plieger badkamermeubel voor jouw badkamer.

Plieger badkamermeubel

Een Plieger badkamermeubel is perfect voor jou als je op zoek bent naar gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Van een Plieger badkamermeubel kun je gegarandeerd jarenlang genieten.

Plieger houdt een scherp oog op de trends en zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Plieger badkamermeubels komen in verschillende afmetingen waardoor er ook voor jouw badkamer een geschikt exemplaar te vinden is.

Het merk Plieger

Plieger is al meer dan 100 jaar een begrip in de sanitairbranche. Plieger heeft 55 vestigingen in Nederland vanuit waar ze een assortiment van meer dan 150.000 producten leveren. Naast Plieger badkamermeubels maakt het merk ook baden, kranen, radiatoren en wastafels. Zo kun je een volledige badkamer samenstellen met Pliegerproducten.

Plieger badkamermeubel kopen

Koop je Plieger badkamermeubel eenvoudig via onze website, of kom eens langs in een van onze showrooms om de producten in het echt te ervaren. Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Dan kun je ook eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur