Plieger

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Plieger

Plieger is een groot en gevestigd merk in de sanitair branche voor bijna 100 jaar. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Plieger heeft een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland. Vanuit hier levert Plieger een assortiment aan van meer dan 150.000 artikelen.

Assortiment

Sanitairwinkel levert een groot assortiment van Plieger producten. Van baden tot en met kranen en van radiatoren tot aan wastafels. Uiteraard heb je ook wat betreft de andere producten een ruime keuze. Bekijk ons gehele assortiment gemakkelijk en snel op de site. Producten van Plieger staan bekend om de goede prijs kwaliteit verhouding. Met sanitair van dit gerenommeerde bedrijf kun je van jouw badkamer, jouw droombadkamer maken. Sanitairwinkel heeft tevens een speciale pagina waarop de aanbiedingen van Plieger staan. Hier vindt je scherp geprijsde artikelen zoals accessoires, kranen, spiegels en meer!  

Snelle levering

Naast een volledig aanbod sanitair biedt Sanitairwinkel je ook een zeer snelle levering. In heel veel gevallen kunnen wij jouw Plieger product zelfs al de volgende dag leveren. De exacte levertijd vermelden wij uiteraard bij de producten zelf om je een zo volledig mogelijk beeld te geven.

Kom langs in één van onze showrooms

Wil je ons ruime assortiment aan Plieger producten met eigen ogen zien of wil je deskundig advies van onze medewerkers? De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week geopend! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je altijd contact op nemen met onze klantenservice.