Plieger Palermo

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Plieger Palermo

Palermo is een serie van het merk Plieger dat de warmtebehoefte van de consument verwezenlijkt met het aanbieden van designradiatoren. Met ruim 70 producten is het assortiment van Palermo erg diep. Plieger Palermo biedt hoogwaardige producten aan met stevig materiaal en veel vermogen. Naast kwaliteit is Palermo erg gefocust op de uitstraling en de producten. Met een moderne look past Palermo uitstekend in uw nieuwe badkamer, en zal je jouw radiator niet meer als 'lelijk, maar van grote waarde in een badkamer' beschouwen. Bij Sanitairwinkel vindt je het volledige Plieger Palermo assortiment, tegen scherpe en aantrekkelijke prijzen. Een absolute aanrader!

Ruime keuze

De Plieger Palermo is altijd een succes. Zijn gestroomlijnde eenvoud siert elke ruimte, in elke stijl. Dankzij de ruime keuze in afmetingen, kleuren, extra opties en afwerking: gelakt of in chroom voor een unieke uitstraling en een mooie match met andere chromen accessoires in je badkamer, toilet of keuken.

Beste kwaliteit

Plieger staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort in de badkamer. De Plieger Palermo designradiator voldoet zowel op functioneel als esthetisch gebied aan de hoogste eisen. De Plieger Palermo is afgewerkt met een elektrostatisch gespoten epoxy laklaag. Dankzij de productie en de hoogwaardige afwerking zijn de Plieger designradiatoren duurzaam. Alle designradiatoren van Plieger worden compleet met bevestigingsmateriaal geleverd. 

Advies

Heb je vragen of wil je het assortiment een keer in het echt bekijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms. Daar staan 6 dagen per week deskundige adviseurs klaar om je te voorzien van een passend advies.