Hoofddouches

Waan jezelf in een kuuroord met een hoofddouche naar keuze. Met een stortdouchekop wordt douchen namelijk een heerlijk relaxmoment. Bij Sanitairwinkel kan je terecht voor verschillende soorten hoofddouches. Van groot tot klein en van chroom tot messing. Voor welke hoofddouche ga jij? 

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Hoofddouche

Een hoofddouche, ook wel een stortdouche genoemd, zorgt ervoor dat je maximaal van je douche kunt genieten. Hoofddouches worden vaak boven aan het plafond of aan de wand gemonteerd waardoor alle leidingen mooi weggewerkt kunnen worden. Hoofddouches worden steeds populairder door de luxe uitstraling en rustgevende waterstraal. Douchen wordt steeds meer een relaxmoment en dankzij een hoofddouche geniet je hier volop van. 

Luxe uitstraling met een hoofddouche

Met een hoofddouche maak je je badkamer helemaal af. Wanneer je kiest voor een inbouwdouche zijn er geen douchestangen zichtbaar aan de muur en creëer je dus een strakke look in je inloopdouche. Bij een moderne badkamer is het mooi om zo min mogelijk attributen aan de muur te hebben hangen.

Stortdouche uitbreiden

Vaak wordt een stortdouche gecombineerd met een handdouche. Dit werkt erg praktisch wanneer je haren bijvoorbeeld niet nat mogen worden. Wil je een luxe uitstraling maar liever geen water verspillen? Kies dan voor een stijlvolle waterbesparende douchekop voor je stortdouche. 

Moderne of klassieke hoofddouche?

Stortdouches zijn niet alleen geschikt voor een moderne badkamer. Sanitairwinkel heeft ook hoofddouches met een klassieke uitstraling. Een grote hoofddouche is namelijk niet alleen mooi in een moderne omgeving.

Hoofddouche met verlichting en/of waterval?

De hoofddouches zijn zo luxe te verkrijgen als je zelf wilt. Bij Sanitairwinkel hebben we zowel eenvoudige, stijlvolle designs als luxe douches voor een ultieme sfeer in de badkamer. Ook hebben sommige stortdouches een watervalfunctie voor wanneer je je even in een warm oord wilt wanen terwijl je thuis staat te douchen.  

Met of zonder douchearm?

Let er bij het bestellen van een nieuwe hoofddouche goed op of er bij de door jou gekozen variant een douchearm zit. Sommige stortdouches zijn inclusief douchearm, bij andere hoofddouches moet je deze er apart bij bestellen. Gelukkig vind je bij Sanitairwinkel ook een groot aantal douchearmen. Op deze manier kun je zelf bepalen of je de stortdouche aan het plafond op wilt hangen of liever aan de wand.

Je hoofddouche kopen bij Sanitairwinkel?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je nieuwe hoofddouche of heb je een vraag over één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice of breng een bezoekje aan één van onze showrooms. We helpen je graag!