Hoofddouches

Stortdouche

Een stortdouche, ook wel een hoofddouche genoemd, zorgt ervoor dat u maximaal van uw douche kunt genieten. Stortdouches worden vaak boven aan het plafond of aan de wand gemonteerd waardoor alle leidingen mooi weggewerkt kunnen worden. Hoofddouches worden steeds populairder door de luxe uitstraling en rustgevende waterstraal. Douchen wordt steeds meer een relaxmoment en dankzij een stortdouche geniet u hier volop van.

Luxe uitstraling met een stortdouche

Met een stortdouche maakt u uw badkamer helemaal af. Wanneer u kiest voor een inbouwdouche zijn er geen douchestangen zichtbaar aan de muur en creëert u een strakke look in uw inloopdouche. Bij een moderne badkamer is het mooi om zo min mogelijk attributen aan de muur te hebben hangen. Vaak wordt een hoofddouche nog gecombineerd met een handdouche. Dat is makkelijk wanneer uw haren bijvoorbeeld niet nat mogen worden.

Moderne of klassieke hoofddouche?

Stortdouches zijn niet alleen geschikt in voor in een moderne badkamer. Sanitairwinkel heeft ook hoofddouches met een klassieke uitstraling. Een grote hoofddouche is namelijk niet alleen mooi in een moderne omgeving.

Hoofddouche met verlichting en/of waterval?

De hoofddouches zijn zo luxe te verkrijgen als u zelf wilt. Bij Sanitairwinkel hebben we zowel eenvoudige, stijlvolle designs als luxe douches met verlichting voor een ultieme sfeer in de badkamer. Ook hebben sommige stortdouches een watervalfunctie voor wanneer u zich even in een warm oord wilt wanen terwijl u thuis staat te douchen.  

Met of zonder douchearm?

Let er bij het bestellen van een nieuwe hoofddouche even goed op of er bij de door u gekozen variant een douchearm zit. Sommige stortdouches zijn inclusief douchearm, bij andere hoofddouches moet u deze er vaak apart bij bestellen. Gelukkig vindt u bij Sanitairwinkel ook een groot aantal douchearmen. Op deze manier kunt u zelf bepalen of u de stortdouche aan het plafond op wilt hangen of liever aan de wand.

Complete douchesets

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw nieuwe douche? Neem dan contact op met onze klantenservice of een van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur