Douchearmen

Op zoek naar een douchearm? Dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Op deze pagina vind je douchearmen in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Voor welke douche arm ga jij? 

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Douchearm 

Sanitairwinkel beschikt over een ruim assortiment douchearmen in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Aan een douchearm kan gemakkelijk een hoofddouche of regendouche worden bevestigd. Houd er wel rekening mee dat een douchearm niet verstelbaar is. Je hebt natuurlijk wel nog steeds de mogelijkheid om een losse handdouche toe te voegen aan je douche. Zo blijft het nog steeds mogelijk om even kort je voeten of andere lichaamsdelen af te spoelen. Ook wanneer je niet altijd je haren nat wilt laten worden tijdens het nemen van een douche is een handdouche erg handig.

Een plafondarm of een muurarm?

Douchearmen kan je verdelen in twee categorieën. Je kunt namelijk kiezen uit plafondarmen en muurarmen. De naam zegt het al, een plafondarm wordt aangesloten op de watertoevoer uit het plafond en een muurarm wordt aangesloten op de watertoevoer uit de muur. Een plafondarm is een rechte stang waar de hoofddouche of regendouche op aangesloten wordt. Bij een muurarm is de stang aan het eind gebogen

Een douchearm uitkiezen voor jouw badkamer

Wanneer je veel liefde en aandacht hebt gestoken in het realiseren van jouw perfecte badkamer vind je het waarschijnlijk ook belangrijk dat de douchearm óók goed bij de rest van de badkamer past. Bij Sanitairwinkel kan je terecht voor verschillende soorten douchearmen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit chroom, messing en roestvrij staal. Elk materiaal heeft vanzelfsprekend zijn eigen voor- en nadelen. Ook zorgt elk materiaal weer voor een andere look. Op deze manier zit er altijd wel een geschikte douchearm voor jouw badkamer en wensen tussen.

Vragen of opmerkingen?

Wanneer je een douche arm gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten welke douchearm geschikt is voor jouw badkamer. Misschien is jouw plafond niet geschikt voor het bevestigen van een plafondarm of zijn de muren in jouw badkamer juist niet ideaal voor een muurarm. Vind je het lastig om te bepalen welke douchearm het beste bij jouw badkamer past? Neem dan contact op met onze medewerkers via onze klantenservice of kom vandaag nog langs in één van onze showrooms. We helpen je graag!