Toiletpot staand

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Plaats afvoer

Meer Plaats afvoer + Minder Plaats afvoer -

Spoelvorm

Meer Spoelvorm + Minder Spoelvorm -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Zonder spoelrand

Meer Zonder spoelrand + Minder Zonder spoelrand -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Staande toiletpotten

Tegenwoordig zie je steeds vaker hangende toiletten in badkamers. Maar waarom geen staande toiletpot? Een staand toilet is een toilet waarbij de toiletpot aan de grond bevestigd is. Het toilet staat dus stevig op de grond en heeft een elegante uitstraling in de badkamer.

Uitvoering

Bij een staande toiletpot kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren, de diepte van het staande toilet en kunt u kiezen wat voor soort afvoer u wilt. Hierin kunnen twee verschillende afvoeren worden onderscheiden, namelijk de afvoer in de grond of de afvoer in de muur.

Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment staande toiletten, er zit er dus altijd wel eentje voor u tussen!

Diep- of vlakspoel

Bij de aanschaf van een staand toilet heeft u de keuze uit een vlakspoel toilet of een diepspoel toilet. Maar wat is het verschil precies? Bij een vlakspoel toilet heeft u een toilet waar een plateau in zit waar de “boodschap” op valt. Bij een diepspoel valt het direct in het water. Voor meer informatie hierover, lees onze blog.

Maak uw staande toiletpot compleet

Om uw staand toilet compleet te maken dient u goed op te letten dat u ook een toiletzitting, inbouwreservoir en bedieningsplaat besteld bij het toilet. Zo maakt u uw staande toiletpot helemaal compleet.

Merken

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment staande toiletten van bekende A-merken, denk hierbij aan merken zoals Duravit, Plieger, Sphinx en Villeroy en Boch.

Contact

Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wilt u het toilet een keer in het echt zien? Dan bent u 6 dagen per week welkom in een van onze showrooms.

 

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 142

ajax loader

Resultaten 1-30 van 142

Er zijn hierboven 142 producten zichtbaar Naar boven