Handdouches

Handdouches en douchekoppen

Bent u op zoek naar een handdouche of douchekop van hoge kwaliteit? Bekijk dan het assortiment van dé badkamerspecialist. Sanitairwinkel heeft de grootste keuze in handdouches en douchekoppen. Een handdouche is een douchekop die – de naam zegt het al – in de hand kan worden genomen om te douchen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een regendouche. Een handdouche vindt u in ons assortiment als losse douchekop of als handdoucheset, waarbij tevens een doucheslang en een handdouchehouder wordt meegeleverd.

Handdouche gebruiken

Een handdouche of douchekop is eenvoudig te monteren en wordt veel gebruikt als hoofddouche, maar ook als tweede douchekop bij bijvoorbeeld een regendouche of ingebouwde hoofddouche. Bijvoorbeeld om het uitspoelen van uw haar te vergemakkelijken. Naast losse handdouches en douchekoppen hebben wij tevens een uitgebreid assortiment aan glijstangsets, doucheslangen en handdouchehouders.

Assortiment douchekoppen

Het assortiment bestaat uit handdouches in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. De verschillende soorten materialen die Sanitairwinkel levert zijn onder andere acryl, chroom, kunststof en plastic. Ook op het gebied van kleuren is er een grote diversiteit, van bruin tot chroom en van platina tot wit. Mede door deze variëteit kunt u genieten van een handdouche die volledig naar wens is.

Douchekoppen zijn verkrijgbaar in diverse doorsnedes. Een grotere douchekop geeft voor veel mensen een fijnere douche-ervaring. In ons assortiment vindt u ook een groot aantal waterbesparende handdouches en douchekoppen.

Al onze handdouches zijn van topkwaliteit met producten van topmerken als Grohe handdouches, Hansgrohe handdouches, Hotbath handdouchesTiger handdouche en Saniclass handdouche.

Complete douchesets

Contact

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste douchekop? Bezoek één van onze showrooms of neem contact met ons op!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur