Staande toiletten

Een staand toilet is een stuk eenvoudiger te bevestigen dan een hangend exemplaar. Staande toiletten zijn daarom ook vaak goedkoper én geven u geen zorgen over mogelijk loslaten na verloop van tijd. Bent u op zoek naar een staand toilet? Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid aanbod! Ons brede assortiment heeft staande toiletten in verschillende formaten, kleuren en prijsklassen. Bestel uw toilet daarom snel en eenvoudig online!

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Staande toiletten

Een staand toilet is een toilet waarbij de toiletpot aan de grond bevestigd is. Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment staande toiletten van bekende A merken, denk hierbij aan merken als Duravit, Plieger, Sphinx, Villeroy en Boch en Wisa.

 

In het uitgebreide assortiment toiletten kunt u kiezen uit diverse type staande toiletten, denk hierbij aan de spoelvorm, kleur en de diepte van het staande toilet.Om uw staand toilet compleet te maken dient u goed op te letten dat u ook een zitting, inbouwreservoir en bedieningsplaat besteld bij het toilet.

 

Verschil tussen OA en PK aansluiting?Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur