Staande toiletten

Een staand toilet is een stuk eenvoudiger te bevestigen dan een hangend exemplaar. Staande toiletten zijn daarom ook vaak goedkoper én geven u geen zorgen over mogelijk loslaten na verloop van tijd. Bent u op zoek naar een hangend toilet? Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid aanbod! Ons brede assortiment heeft staande toiletten in verschillende formaten, kleuren en prijsklassen. Bestel uw toilet daarom snel en eenvoudig online!

op basis van
beoordelingen
op basis van
beoordelingen

Staande toiletten

Een staand toilet is een toilet waarbij de toiletpot aan de grond bevestigd is. Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment staande toiletten van bekende A merken, denk hierbij aan merken als Duravit, Plieger, Sphinx, Villeroy en Boch en Wisa.

 

In het uitgebreide assortiment toiletten kunt u kiezen uit diverse type staande toiletten, denk hierbij aan de spoelvorm, kleur en de diepte van het staande toilet.Om uw staand toilet compleet te maken dient u goed op te letten dat u ook een zitting, inbouwreservoir en bedieningsplaat besteld bij het toilet.

 

Verschil tussen OA en PK aansluiting?Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur