Fonteinen

Uw toiletruimte is niet compleet zonder fonteinset. Een fonteinset heeft natuurlijk praktische voordelen, maar is ook bepalend voor de look van uw toiletruimte. Sanitairwinkel biedt u daarom fonteinsets in alle kleuren, materialen en vormen. Van beton tot keramiek: wij hebben het in huis. Bovendien zijn de fonteinsets beschikbaar in verschillende afmetingen, dus u vindt altijd een geschikt exemplaar voor in uw toiletruimte!

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Fonteinen

Een fontein is klein van stuk, maar onmisbaar in een moderne toiletruimte. Met een ruim assortiment van 500+ fonteinen vindt u bij Sanitairwinkel altijd de juiste wastafel voor uw toilet.

Wat is een fontein?

Een fontein, ook wel wc fontein genoemd, is een compacte wastafel die speciaal is gemaakt voor het toilet. Door het plaatsen van een fontein op het toilet kunt u uw handen wassen. Aan de hand van de grootte van uw toilet kunt u verschillende soorten fonteinen kiezen, zoals een normaal fontein of een hoekfontein.

Uitvoeringen

Bij Sanitairwinkel bent u op het juiste adres voor losse fonteinen, hoekfonteinen en fonteinsets. Bij een fonteinset wordt de kraan, sifon en plug meegeleverd. U hoeft dan dus geen kraan of andere delen aan te schaffen. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om uw eigen kraan uit te kiezen. Bij Sanitairwinkel heeft u een ruime keuze uit vele verschillende fonteinkranen.

Zo kunt u kiezen voor een fonteinkraan op de wastafel, hiervoor moet u een fontein hebben met kraangaten. Zo kunt u uw fontein helemaal naar smaak smaken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kraan die is ingebouwd in de muur. Zo heeft u iets meer ruimte om uw handen te wassen.

Merken

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment van fonteinen van diverse merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Saniclass fontein, Duravit fontein, Ideal Standard fontein of een Villeroy en Boch fontein.

Contact

Heeft u vragen over een van de fonteinen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven