Hoekfonteinen

Met een kwalitatieve hoekfontein zorg je ervoor dat jouw toilet tot in de puntjes in orde is. Een hoekfontein voor op het toilet is zodanig ontworpen, dat het zo min mogelijk ruimte inneemt. De plaatsing van een toilet hoekfontein is dan ook zeer efficiënt. Zo kun je direct na het gebruiken van het toilet even kort de handen wassen. Wel zo makkelijk wanneer het toilet zich bijvoorbeeld niet dicht bij de badkamer of keuken bevindt. Je bewegingsruimte wordt hierbij zo min mogelijk ingeperkt.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Tips voor het samenstellen van een fontein

Fontein samenstellen

Hoekfontein

Als je jouw fontein in een hoek wilt plaatsen in de badkamer of toiletruimte zul je gebruik moeten maken van een hoekfontein. Een hoekfontein is erg populair, omdat er verschillende voordelen aan de plaatsing ervan verbonden zijn. Je moet bij zo’n wastafel dan denken aan:

  • Ruimtelijk efficiënt: Doordat een hoekfontein zodanig is ontworpen dat deze in de hoek past, neemt het minimaal ruimte in. In een hoek kan je verder toch al weinig kwijt. Het is dan een zeer ruimtelijk efficiënte optie om er een hoekfontein in te plaatsen. Zeker bij een wat kleinere badkamer of een kleiner toilet komt dit zeer goed van pas.
  • Sterk design: Daarnaast is een sterk design van een hoekfontein ook mooi meegenomen. Dit geeft een extra uitstraling aan je badkamer of toilet. Het maakt het geheel af. Wanneer de hoekfontein qua design mooi aansluit op de rest in de betreffende ruimte, dan heeft het echt een toegevoegde waarde.
  • Makkelijk: Ook is een hoekfontein gewoonweg erg makkelijk. Je kan daardoor direct na het gebruikmaken van het toilet de handen wassen. Een zeer makkelijke manier om de hygiëne zoveel mogelijk te waarborgen.
  • Uitgebreid assortiment: Wij hebben een uitgebreid assortiment hoekfonteinen waardoor je altijd een fontein vindt die aan al jouw wensen voldoet. Loop alle verschillende opties rustig door. We achtten de kans groot dat je iets vindt dan mooi aansluit op jouw individuele smaak.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding: Een hoekfontein is een relatief compact product, maar komt toch met de ruime hoeveelheid voordelen. Zeker gezien de relatief lage prijzen die we bij Sanitairwinkel hanteren, is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Voor een goede prijs krijg je een hoop functionaliteiten terug.

Hoekfontein toilet

Daar waar ze uiteraard ook beschikbaar zijn voor in de badkamer, wordt een hoekfontein echter bovenal gebruikt voor op een los toilet. Er is op een los toilet namelijk geen andere mogelijkheid om een kraan te gebruiken. Een hoekfontein op het toilet zie je dan ook in bijna iedere woning wel terugkeren.

Hoekfontein kopen?

Heb je momenteel een defecte hoekfontein of ben je simpelweg gewoon aan een nieuwe toe? Dan ben je precies op het goede moment op deze website beland. We hebben momenteel een groot aanbod, voor zeer scherpe prijzen. Loop de verschillende opties langs en bepaal voor jezelf wat de voorkeur heeft. De verschillende designs en verschillende kleuren bieden je een hoop keuzemogelijkheden.

Heb je vragen over een wastafel? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze adviseurs, zij zullen je helpen bij de keuze van de juiste hoekfontein.