Dornbracht Tara

Dornbracht - Tara

Tara. is de moderne interpretatie van een designicoon. Evolutie van de vormgeving, de architectuur, nieuwe afwerkingen en kleuren.

Het zijn misschien kleine wijzigingen, bepaalde details. Maar juist die details bepalen de klasse van Tara. Tara. heeft een nog elegantere uitstraling. Dankzij het verlengde kraanhuis richt de kraan zich als het ware op. De rozetten en grepen zijn slanker, de gehele contour aangescherpt. Alles met het doel de perfecte geometrische, symmetrische en duidelijke vormentaal nog beter te laten uitkomen en opnieuw te (con)centreren.

TARA was ruim een decennium lang de maatstaf. Tara. is de maatstaf voor de toekomst.

Met de speciale edities Tara. Black Edition en Tara. White Edition is Tara. nu ook leverbaar in de uitvoeringen zwart mat en wit mat.

Mat en fluweelachtig wordt Tara. hier de uiting van een nieuwe avant-garde die zich niet alleen definieert via de vorm, maar ook via de afwerking. De heldere architectonische kleuren zwart en wit zijn daarbij een bewuste hommage aan het Bauhaus. Zij zorgen in de badkamer voor een maximaal contrast of maximale harmonie. Tara. Black Edition in een badkamer die door wit wordt gedomineerd. Tara. White Edition in een donkere ambiance. Of mengkranen en interieur juist ton-sur-ton.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur