Easy Drain

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45818 reviews

Easy Drain

Easy Drain biedt een uitgebreid assortiment aan drainagesystemen, geschikt voor alle soorten badkamers. Easy Drain is onderdeel van ESS, Easy Sanitary Solutions. ESS ontwikkelt producten met een focus op innovatie en kwaliteit, maar altijd zo praktisch mogelijk. Het familiebedrijf ontwerpt en produceert al sinds 1928 sanitaire oplossingen en is daarmee een betrouwbare speler op het gebied van sanitair.

De beste kwaliteit

Wanneer je een douche neemt, is het belangrijk dat het water goed weg kan stromen. De vloer van de douche is dan een stuk eenvoudiger schoon te maken en je voorkomt vieze plekken op jouw tegels. Zeker als je een inloopdouche hebt, is een goed drainagesysteem van belang: jouw gehele badkamer zou anders onder kunnen stromen. Easy Drain begrijpt dat een douchegoot- of putje een essentieel onderdeel is van je badkamer en gebruikt daarom alleen de beste materialen. Zo zijn de roosters gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS, waardoor ze minder krasgevoelig zijn dan gepolijste (glans) roosters. De Easy Drain douchegoten hebben bovendien een stankslot dat je eenvoudig kunt losmaken en reinigen.

Geschikt voor elke badkamer

Easy Drain heeft verschillende modellen, waardoor je altijd een model vindt dat voldoet aan jouw esthetische eisen. Er zijn bijvoorbeeld ronde, driehoekige en vierkante doucheputten beschikbaar, maar ook ronde douchegoten, waarbij je kunt kiezen uit verschillende lengtes. Daarnaast biedt Easy Drain verschillende series aan, zoals Compact, Multi, Fixt en Aqua. Deze series hebben elk hun eigen uitvoeringen en uitstraling. De Easy Drain compact is bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig roestvrijstraal en heeft daardoor een krachtige uitstraling. De Easy Drain Nano is daarentegen het smalste drainagesysteem dat er bestaat en heeft daarom een wat verfijnde uitstraling. Easy Drain biedt kortom voor elke badkamer een geschikte doucheafvoer.

De aanschaf van een Easy Drain afvoersysteem

De Easy Drain afvoersystemen zijn eenvoudig te plaatsen en daarom de juiste keuze als je op zoek bent naar een praktisch afvoersysteem. Omdat er zoveel beschikbaar is, kan het echter lastig zijn om de juiste keuze te maken, zeker vanaf een afbeelding. Als je twijfelt of advies nodig heeft, nodigen wij je dan ook van harte uit in één van onze showrooms. Heb je daar geen tijd voor? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug!