Grohe Costa L

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45823 reviews

Grohe Costa L sanitair

De Grohe Costa L is opvallend door eenvoud en past perfect in moderne badkamers of toiletten. Een prachtig en tijdloos design met Duitse precisietechniek! De Grohe Costa is gemaakt van de beste materialen om het ultieme comfort te bieden in de keuken. De grepen zijn glad en gestroomlijnd, zodat gemak voorop staat bij bediening en reiniging. Bovendien heeft de serie een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Tijdloze vormgeving 

Costa L heeft een tijdloze vormgeving en een klassiek gebogen uitloop. Het is de perfecte balans tussen kwaliteit, design en technologie. De Costa serie wordt al sinds de jaren 70 geproduceerd en het design is sindsdien aangepast en gemoderniseerd.

Grohe StarLight

Uiteraard is ook Costa L voorzien van Grohe StarLight technologie voor een langdurig glanzende chroomlaag. De glanzende Grohe StarLight chroomlaag is krasbestendig en hoef je alleen met een droge doek af te vegen zodat de kraan er weer als nieuw uitziet.

Grohe Costa L voegt snel stijl toe aan uw badkamer, maar ook prestaties waarop je kunt vertrouwen! Grohe Costa L is verkrijgbaar in twee varianten: voor bladmontage en wandmontage. 

Assortiment

Costa L is een prachtige serie van Grohe, een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel bieden we je daarom een uitgebreid assortiment van Grohe, uiteraard aantrekkelijk geprijsd en met een aantal jaar garantie. Bij ons vindt je dan ook alles wat je nodig hebt voor in jouw badkamer en toiletruimte, ongeacht het budget.

Heb je jouw Grohe Costa L product niet gevonden op onze website? Stel hier jouw vraag over Grohe of bezoek een van onze showrooms.