Haceka Kosmos

Haceka Kosmos

Een mooi ingerichte badkamer, precies in jouw eigen stijl begint bij Haceka. Met Haceka heb je alles wat nodig is om nog meer van jouw badkamer te genieten. Haceka is voor de badkamer de ideale totaalleverancier met badkamermeubels, designradiatoren en vele verschillende badkamer accessoires.

Kosmos is een van de bekendste series van Haceka in de wereld van badkamers en sanitair. Haceka Kosmos is een serie die ronde en vierkante vormen combineert met een verchroomde glimmende uitvoering, deze serie is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Dit valt op in jouw badkamer en is bovendien ook erg mooi. 

Assortiment Kosmos van Haceka

Bij Sanitairwinkel vindt je een groot assortiment en aantrekkelijk geprijsde artikelen van de serie Kosmos. Haceka is voor jouw badkamer de ideale leverancier, met badkamer accessoires waaronder toiletborstels, planchets, kranen, wc-rolhouders en nog veel meer. Kijk naast de Kosmos serie ook eens naar de Kosmos Tec en de Kosmos Mezzo voor nog meer badkamerinspiratie en een nog ruimere keuze voor in de badkamer.

Advies

Heb je vragen of wil je het assortiment een keer in het echt bekijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms. Daar staan 6 dagen per week deskundige adviseurs klaar om je te voorzien van een passend advies.