De favorieten van... Fleur

“Ik hoop dat als klanten onze showroom verlaten, ze zich het totaalplaatje voor kunnen stellen en dat ze daar oprecht gelukkig van worden.”

Styliste Fleur, verkoopadviseur en stylist in onze showroom in Eindhoven, is al van jongs af aan bezig met interieur. Het was dan ook niet meer dan logisch dat ze uiteindelijk afstudeerde als interieurstylist. “Ik houd van uitgesproken kleuren en kleurcombinaties. Daar wordt ik vrolijk en enthousiast van.”

Fleur denkt graag met je mee. “Samen met de klant probeer ik erachter te komen waar hij of zij nou echt gelukkig van wordt. Welke kleuren spreken aan, welke vormentaal vindt iemand mooi? Van daaruit creëer ik een basis en kan het combineren beginnen. Om uiteindelijk de perfecte badkamer samen te stellen.”

Bekijk hieronder haar favorieten

Stylist Fleur Sanitairwinkel

Mijn favoriete producten

Tropisch turquoise moodboard

 

Mijn favoriete moodboard

TROPISCH TURQUOISE

"Gewaagde kleur en materiaalkeuzes. Toch blendt alles heel mooi met elkaar samen. Echt een moodboard om vrolijk van te worden! "

Bekijk dit moodboard

groene badkamer inloopdouche

 

Mijn favoriete badkamer

MOSS AGATE

"Ik hou van deze kleur groen! Ook het contrast in deze badkamer door het kleurgebruik en de diverse materialen spreekt mij aan."

Bekijk deze badkamer

Advies nodig?

Fleur werkt in onze showroom in Eindhoven. Wil jij graag advies voor jouw badkamer, maak dan een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en kom langs!

Maak een afspraak

Stylist Sanitairwinkel