Geberit DuoFresh, geen nare luchtjes meer op het toilet

Niemand zit te wachten op vieze luchtjes op het toilet. Het is al helemaal niet prettig om in de ongewenste geurtjes van je voorganger te zitten. Het liefst laat je het toilet natuurlijk geurvrij achter. Maar is stank op het toilet niet onvermijdelijk? Met de Geberit DuoFresh wel!

Geurvrij door Geberit DuoFresh

Dankzij het Geberit DuoFresh geurzuiveringssysteem zul je een geurvrij, en vooral stankvrij, toilet hebben. Het DuoFresh reservoir zorgt er namelijk voor dat vieze luchtjes gelijk worden afgevoerd. Zo blijft de ruimte lekker fris. 

Op deze manier zit je nooit meer in de stank van een ander en hoef je je ook niet meer te schamen voor de geur die je zelf achterlaat. Het is dus niet langer nodig om allerlei dure luchtverfrissers, kaarsen of andere trucjes te gebruiken om je toilet stankvrij te houden, dat doet DuoFresh voor je. Met DuoFresh bespaar je dus niet alleen je neus, maar ook je portemonnee.

artikel advies geberit duofresh
artikel advies geberit duofresh

Hoe het werkt

De innovatieve DuoFresh module werkt in drie stappen:

  1. DuoFresh zuigt eerst de vieze luchtjes uit de toiletpot op;
  2. De ingebouwde filter neutraliseert deze luchtjes meteen;
  3. De ventilator blaast de inmiddels frisse lucht weer terug de toiletruimte in.

Wat heb je nodig

DuoFresh Module

Voor het Geberit DuoFresh-systeem heb je een speciale module nodig. Hierbij kun je kiezen uit modellen met alleen een toiletstickhouder, modules met geurzuivering en handmatige activering en modules met geurzuivering, oriëntatielicht en automatische activering.

Inbouwreservoir

De DuoFresh module is geschikt voor de Geberit Duofix Sigma UP720 en de Geberit Duofix Sigma UP320 inbouwreservoirs. De module komt in twee verschillende maten. Voor de UP720 heb je de module van 8cm nodig en voor de UP320 heb je de module van 12cm nodig. Heb je al een van deze inbouwreservoirs? Dan kun je de module gemakkelijk achteraf installeren. Belangrijk is dat er ergens stroom vandaan gehaald kan worden.

Bedieningspaneel

Verder kun je kiezen uit verschillende Geberit Sigma bedieningsplaten. Met een spoel-stop bediening (Sigma10 en 30) of met 2-toets spoeling (Sigma01, 20, 21, 30 en 50). Zo zit er altijd een bedieningsplaat tussen die past in jouw toiletruimte of badkamer.

De voordelen op een rijtje

De innovatieve DuoFresh module werkt in drie stappen:

  • Geen onaangename geuren, maar altijd frisse lucht op je toilet en in de ruimte
  • Bespaar geld op luchtverfrissers en geurverspreiders
  • De Geberit DuoFresh is waterbesparend
  • Eenvoudig te installeren en te onderhouden
  • Het systeem is betrouwbaar
artikel advies geberit duofresh
artikel advies geberit duofresh

Geberit DuoFresh stick

In de modules zit een toiletstickhouder waar je de speciale Geberit DuoFresh toiletsticks kunt plaatsen. Deze wordt via de stickhouder achter de bedieningsplaat, in het waterreservoir geplaatst. Daardoor spoelt het toilet met helder blauw water door. Zo heb je altijd een frisse spoeling en een aangenaam schoon toilet. De stick bevat geen chloor of oxiderende elementen en is daardoor veilig te gebruiken en biologisch afbreekbaar.

Bij aankoop van een Geberit DuoFresh module ontvang je standaard 8 DuoFresh. De DuoFresh sticks zijn daarna eenvoudig online te bestellen.

Koop Geberit DuoFresh Toiletsticks

Zo eenvoudig werkt Geberit DuoFresh

Hoe installeer je de Geberit DuoFresh module in jouw inbouwreservoir? Bekijk het in deze handige video! Tevens kom je meer te weten over de verschillende soorten Geberit inbouwreservoirs. Twijfel je over je keuze of heb je vragen over de Geberit DuoFresh opties? Neem dan gerust contact met ons op via 073-5220688 of mail je vraag naar [email protected].