Showroom Amsterdam

Amsterdam

Adres

Willem de Zwijgerlaan 344
1055RD Amsterdam

info@sanitairwinkel.nl
020-7603030

Afspraak maken Offerte aanvragen
Maak een afspraak en wij staan voor je klaar. Of kom langs zonder afspraak tijdens onze openingstijden.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

30-01-22 Koopzondag 12:00-17:00
20-02-22 Koopzondag 12:00-17:00
27-03-22 Koopzondag 12:00-17:00
Onze showrooms zijn geopend, wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs tijd voor je hebben? Plan dan een afspraak in.
750m2
Makkelijk bereikbaar
Alle topmerken
Ervaren adviseurs
6 dagen per week geopend
Koopzondagen
persoonlijk advies

Persoonlijk advies van badkamerspecialisten

Bij Sanitairwinkel Amsterdam is persoonlijk advies ook écht persoonlijk. Daarmee bedoelen we dat we met je meekijken naar de beste oplossing voor in jouw badkamer. Of dat nou gaat om een complete badkamer of vervanging van sommige onderdelen, onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste producten. De badkamer is waar je de dag begint, dus het is ons doel om deze helemaal op je wensen af te stemmen.

Badkamer inspiratie

Ruim 750m² aan inspiratie voor de badkamer

In Bos en Lommer tref je alle artikelen aan die je nodig hebt voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 750 vierkante meter vind je ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer. Meer dan genoeg mogelijkheid om je te laten inspireren! Onze showroom is zo ingericht dat er meerdere stijlen zijn te bewonderen, dus er is voor ieder wat wils. Kijk samen met onze adviseurs wat jouw mogelijkheden zijn.

Speelhoek

Kinder- en koffiehoek

Onze badkamer showroom in Amsterdam is 6 dagen per week geopend, heeft op donderdag koopavond en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Kom vooral langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek! Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Daarom nemen we alle tijd om je te helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. In onze koffiehoek kunnen we je wensen rustig en zorgvuldig bespreken. Voor de kinderen hebben we een leuke speelhoek ingericht!

Benieuwd naar wat showroom Amsterdam te bieden heeft?

Op deze pagina kun je vast zien welke producten te zien zijn in Amsterdam. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Amsterdam
vestigingsmanager ron

Wij helpen je graag!

Maak kennis met Niels, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Amsterdam.

Voor Niels zijn badkamers een steeds belangrijkere rol gaan spelen. "Ik streef ernaar iedere klant het stukje wellness te kunnen bieden dat zij verdienen. Daarom zijn we constant bezig de showroom te vernieuwen, waardoor we steeds weer mooie nieuwe creaties kunnen laten zien."

Voor Niels bestaat het contact met klanten vooral uit deskundig advies, maar dan in de vorm van een leuk gesprek. "We zorgen ervoor dat iedereen dik tevreden de showroom verlaat, ongeacht waarvoor ze kwamen!"

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Amsterdam

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Amsterdam. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer inspiratie!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

Sfeerimpressie

Bezoek Sanitairwinkel in Amsterdam

Bij Sanitairwinkel Amsterdam kun je zes dagen in de week terecht om jouw droombadkamer te realiseren. Bezoek onze badkamer showroom in Bos en Lommer en laat je inspireren door maar liefst 750m2 aan sanitair. Je kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, maar ook voor losse onderdelen. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag! Sanitairwinkel Amsterdam heeft op donderdag koopavond en verschillende koopzondagen. De showroom is vanuit alle grote steden eenvoudig te bereiken, dus kom snel langs op Willem de Zwijgerlaan 344!