Showroom Amsterdam West, 750 m² badkamer inspiratie

Amsterdam West

Adres

Willem de Zwijgerlaan 344
1055RD Amsterdam

[email protected]
020 760 3030

Afspraak maken Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

28-07-24 Koopzondag 12:00-17:00
25-08-24 Koopzondag 12:00-17:00
29-09-24 Koopzondag 12:00-17:00
Badkamer inspiratie

Ruim 750m² badkamer inspiratie in Amsterdam West

In onze badkamer showroom in Amsterdam West (Bos en Lommer) vind je alle artikelen die je nodig hebt voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 750 vierkante meter vind je ligbaden, inloopdouches, tegels, badmeubels, kranen en veel meer. Meer dan genoeg mogelijkheid om je te laten inspireren! Onze showroom is zo ingericht dat er meerdere stijlen zijn te bewonderen, dus er is voor ieder wat wils. Kom naar onze badkamer winkel in Amsterdam West en kijk samen met onze verkoopadviseurs wat jouw mogelijkheden zijn. 

Wist je dat we ook een showroom hebben in Amsterdam Amstel? Je bent hier van harte welkom voor advies! 

persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Amsterdam West

Bij Sanitairwinkel Amsterdam West is persoonlijk advies ook écht persoonlijk. Daarmee bedoelen we dat we met je meekijken naar de beste oplossing voor in jouw badkamer. Of dat nou gaat om een complete badkamer of vervanging van sommige onderdelen, onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste producten. De badkamer is waar je de dag begint, dus het is ons doel om deze helemaal op je wensen af te stemmen.

Speelhoek

Kinder- en koffiehoek

Onze badkamer showroom in Amsterdam West is 6 dagen per week geopend, heeft op donderdag koopavond en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Kom vooral langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek! Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Daarom nemen we alle tijd om je te helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. In onze koffiehoek kunnen we je wensen rustig en zorgvuldig bespreken. Voor de kinderen hebben we een leuke speelhoek ingericht!

Badkamer assortiment van showroom Amsterdam West online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke badkamer producten te zien zijn in Amsterdam West. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Amsterdam West
vestigingsmanager

Wij helpen je graag

Maak kennis met Chelton, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Amsterdam West.

Chelton is sinds 2004 werkzaam in de wereld van sanitair, waarbij hij ervaring heeft opgedaan in elke budgetklasse. Met zijn technische kennis stuurt hij zijn team inhoudelijk aan. Zo kun je bij Sanitairwinkel Amsterdam West terecht voor elk advies rondom sanitair; van styling tot technisch.

"Maar nog belangrijker is dat het team een gezellige sfeer heeft, met een gezamenlijk doel om al onze bezoekers blij en tevreden te maken."

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Amsterdam West

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Amsterdam West. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer inspiratie!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

Bekijk de video

test

Sfeerimpressie

Bezoek Sanitairwinkel in Amsterdam West

Bij Sanitairwinkel Amsterdam West kun je zes dagen in de week terecht om jouw droombadkamer te realiseren. Bezoek onze badkamer showroom in Bos en Lommer en laat je inspireren door maar liefst 750m2 aan sanitair. Je kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, maar ook voor losse onderdelen. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag! Sanitairwinkel Amsterdam West heeft op donderdag koopavond en verschillende koopzondagen. De showroom is vanuit alle grote steden eenvoudig te bereiken, dus kom snel langs op Willem de Zwijgerlaan 344!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1638 reviews