Showroom Breda, 900m² badkamer inspiratie

Breda

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

31-07-22 Koopzondag 12:00-17:00
28-08-22 Koopzondag 12:00-17:00
25-09-22 Koopzondag 12:00-17:00
Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs tijd voor je hebben? Plan dan hier een afspraak.
persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Breda

Dagelijks maken we gebruik van sanitair. Reden genoeg om voldoende aandacht te besteden aan je toiletruimte of badkamer. Ben je toe aan geheel nieuwe badkamer of wil je een kleine wijziging aanbrengen in je badkamerruimte? Breng dan eens een bezoek aan onze badkamer showroom te Breda. Er staat altijd een adviseur voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen. Daarnaast zijn er verschillende badkamers te bekijken in onze showroom in Breda. We begrijpen dat het uitzoeken van een badkamer geen eenvoudige klus is. We helpen je hier graag bij!

Badkamer inspiratie

900m² badkamer inspiratie in Breda

Met maar liefst 900m² weten we zeker dat we je kunnen inspireren. Kom langs en laat je verrassen door ons sanitairaanbod. Sanitairwinkel Breda is 6 dagen per week geopend, heeft op donderdag koopavond, is zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeerplekken. Je vindt er volledige badkamers, maar ook losse producten, zoals ligbaden, douchecabines, kranen en toiletten. Met meer dan 100 verschillende merken kunnen we ook jouw droombadkamer samenstellen. Alle nieuwste trends zijn in de showroom te vinden!

Speelhoek

Kinder- en koffiehoek

Bij Sanitairwinkel vinden we het belangrijk dat je alle tijd kunt nemen om de juiste keuzes te maken. Bij onze showroom in Breda kun je daarom, uiteraard onder het genot van een warm of koud drankje, rustig jouw wensen bespreken in onze koffiehoek. Onze adviseurs helpen je hier graag bij, natuurlijk geheel vrijblijvend. Terwijl jij rustig het assortiment doorneemt, kunnen je kinderen zich vermaken in de kinderhoek!

Badkamer assortiment van showroom Breda online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke producten te zien zijn in Breda. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Breda
vestigingsmanager ron

Wij helpen je graag!

Maak kennis met Robert, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Breda.

Door zijn achtergrond als loodgieter is hij de aangewezen man om je te helpen met al je vragen over sanitair. Bij Sanitairwinkel kan hij zijn kennis over sanitair combineren met zijn andere passie, namelijk het helpen van mensen.

Wat Sanitairwinkel Breda uniek maakt, is volgens Robert de rust en het overzicht van de winkel. "Als ik andere badkamerwinkels binnenloop, word ik vaak al zenuwachtig van de chaos. Bij Sanitairwinkel is het gewoon heel relaxed. We nemen voor iedereen de tijd."

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Breda

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Breda. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer inspiratie!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

}

Bekijk de video

Sfeerimpressie

Bezoek Sanitairwinkel in Breda

Bij Sanitairwinkel Breda ben je 6 dagen in de week welkom voor inspiratie en advies voor je nieuwe badkamer. Bezoek de badkamer showroom en bekijk 900m² aan badkamer producten. We helpen je graag bij het samenstellen van een complete badkamer, maar ook voor losse onderdelen kun je bij ons terecht. Wil je een badkamer samenstellen in de avonduren? Op donderdag is de showroom in Breda geopend tot 21:00. Kom langs op Grenssteen 19 in Breda!