Kraan uit muur

Een kraan uit de muur heeft verschillende voordelen ten opzichte van een opbouwkraan. Met een kraan uit de muur haal je een erg stijlvolle kraan in huis, die in bijna elke badkamerstijl zijn plekje wel weet te vinden.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45823 reviews

Kraan uit muur

Met een kraan uit de muur geniet je van enkele functionele voordelen. Met een kraan uit de muur zie je namelijk alleen maar de essentiële onderdelen en haal je andere onderdelen als het ware uit je badkamer. Je creëert dus vaak een minimalistische look, en je zorgt ook voor meer ruimte voor je wasbak. Deze wasbak is dankzij deze extra ruimte, vervolgens weer erg eenvoudig om schoon te maken. Vanwege het feit dat je minder onderwerpen in je badkamer hebt, is je kraan ook eenvoudiger om schoon te maken. 

Kranen uit de muur in verschillende looks

Een kraan uit de muur zorgt vaak voor een luxe en moderne look en al met al zorgt het voor een opgeruimd gevoel. Onze kranen uit de muur zijn beschikbaar in tal van verschillende kleuren. Zo kun je gaan voor een gouden kraan, om een nog luxer gevoel te creëren. Of wat dacht je van een zwarte kraan uit de muur? De perfecte optie voor een industriële look. Ook kun je tal van chromen en witte ontwerpen vinden, die schitterend samen gaan met bijna iedere badkamerstijl.

Deze merken bieden kranen uit de muur aan

Onze kranen uit de muur zijn afkomstig van tientallen verschillende merken. Kies bijvoorbeeld voor de expertise van bekende A-merken, zoals Grohe, Hansgrohe of Brauer. Of ga eens voor iets anders, en kies voor een kraan uit de muur van Adema of Nemo; enkele van de exclusieve merken van Sanitairwinkel.

Vragen over een kraan uit de muur

Heb jij vragen over een van onze kranen uit de muur, of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Twijfel dan niet langer, en neem eenvoudig contact op met onze klantenservice. Je kunt altijd ons een email sturen, of gebruik maken van het contactformulier, en tijdens kantooruren kun je ons ook telefonisch bereiken. Ook heb je de keuze om langs te komen in een van onze showrooms. Hier kun je sommige van de kranen uit de muur in het echt zien en kun je om persoonlijk advies vragen bij een van onze deskundige verkopers. Wij horen graag iets van je en helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de badkamer van je dromen.