Vrijstaand bad 180x80 cm

Vrijstaande baden zijn er in allerlei soorten en maten. Met het brede assortiment van Sanitairwinkel vind je voor elke situatie een bijpassend bad. Dat is wel zo fijn! Let bij je keuze voor een bad vooral op de juiste afmetingen. Een te klein bad ligt natuurlijk niet fijn, maar een te groot bad beperkt de ruimte in de badkamer. Een veelgekozen maat is een vrijstaand bad 180x80.

Er zijn hierboven 21 producten zichtbaar
Naar boven

Baden in stijl

Er is niets fijner dan tot rust komen in een lekker warm bad. Het is nog plezieriger wanneer je dit kunt doen in een badkamer die helemaal voldoet aan je wensen. Een voordeel van een vrijstaand bad 180x80 is dat deze makkelijk te combineren is met bijna iedere stijl. Heb je een grote badkamer? Dan komen vrijstaande baden erg mooi uit en zorgt dit voor een luxe uitstraling. Vrijstaande baden moeten idealiter een stuk van de muur af komen te staan en zijn daarom minder geschikt voor kleine badkamers.

Accessoires

Shop meteen alle accessoires om het bad te installeren. Wij hebben alle benodigdheden in huis en bieden ruime keuze uit accessoires zoals badkranen, bad afvoeren en badpoten.

Koop een vrijstaand bad 180x80

Met het grootste aanbod sanitair producten biedt Sanitairwinkel alle merken vrijstaande baden 180x80 aan in alle prijsklassen. Wil je liever een kleiner of groter bad? Bekijk dan alle andere baden in het assortiment van Sanitairwinkel. Bestel jouw bad gemakkelijk online of kom proefliggen in één van onze showrooms.