Vrijstaand bad solid surface

Het uitzoeken van een nieuw bad is niet altijd even gemakkelijk. Door de grote hoeveelheid afmetingen en materialen zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Toch is het kiezen van het juiste materiaal een belangrijk onderdeel van het beslissingsproces. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een vrijstaand bad van Solid Surface. Dat is niet zo gek, want met dit type bad creëer je makkelijk een strak en moderne badkamer.

De juiste afmetingen van jouw nieuwe bad

Afmetingen bad

Solid surface vrijstaande baden

Een vrijstaand bad is een echte uitblinker in de badkamer en zal zorgen voor een chique sfeer! Sanitairwinkel heeft vele modellen in het assortiment, zodat er voor ieder interieur wel een vrijstaand bad verkrijgbaar is. Vooral een Solid Surface uitvoering is erg gewild. Dit materiaal is gegoten of gespoten minerale polymeer. Het is een mix tussen polyester, acryl en verschillende harsen en wordt chemisch gemengd en verhit. De producten worden vervolgens geïnjecteerd in mallen om er vormen van te maken. Dit zorgt voor een zeer homogeen en niet poreus eindproduct.

Koop een vrijstaand bad Solid Surface

Naast de luxe uitstraling kennen de Solid Surface baden ook diverse voordelen. De baden danken hun positieve eigenschappen aan de unieke samenstelling van materialen. Doordat de baden geen poriën of naden hebben krijgt vuil geen kans om zich aan het oppervlak te hechten. Solid Surface is door het gladde oppervlak zeer hygiënisch en extra gemakkelijk schoon te maken. Het is daarnaast ook een duurzame keuze en dus een investering voor je badkamer. 

Een Solid Surface bad uitproberen?

Bij Sanitairwinkel vind je Solid Surface baden in diverse soorten en maten. De baden verschillen onder andere in vorm, uitvoering en afmetingen. Ben je op zoek naar een bad, maar kun je niet kiezen uit het grote aanbod? Of wil je het vrijstaand Solid Surface bad een keer uitproberen? Kom dan langs in één van onze showrooms! Je kunt met je vragen ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.