Vrijstaand bad mat wit

Sanitairwinkel heeft een uitgebreid assortiment kwaliteit baden, geleverd tegen een scherpe prijs. Zo kan ook u een geschikt exemplaar voor uw badkamer vinden. Bekijk ons aanbod vrijstaande baden in de kleur mat wit. De baden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse merken. 

Vrijstaande baden in de kleur mat wit

Samen of alleen ontspannen na een lange dag in een heerlijk vrijstaand bad. Een nieuw vrijstaand bad is een goede keus als je in alle rust en ruimte wilt badderen. Bekijk ons assortiment vrijstaande baden mat wit en bestel direct online of breng een bezoek aan één van onze showrooms!

Voordelen vrijstaand bad

In tegenstelling tot een traditioneel ligbad, dat veelal ingebouwd dient te worden, kun je met een vrijstaand bad meerdere kanten op. Een groot voordeel van een vrijstaand bad is dat je meer vrijheid hebt bij het inrichten van je badkamer. Daarnaast hou je voldoende ruimte over om rondom het bad te bewegen, waardoor de baden makkelijk te onderhouden zijn. Tevens kun je de vloer makkelijk droogmaken na het badderen.

Hoogwaardige kwaliteit

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van een vrijstaand bad is het een langdurige investering in je badkamer. De mat witte vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals acryl, quaryl en Solid Surface. Het materiaal is niet alleen een sfeer- en stijlbepalend onderdeel van de badkamer, maar elk materiaal heeft ook zo zijn eigen voor- en nadelen. Acryl is het meestgebruikte materiaal, dat bekend staat vanwege de hygiëne, isolerende werking en antislip.

Verschillende vormen

Naast het materiaal is de vorm van het bad essentieel. Je hebt de keuze tussen ovale, ronde en rechthoekige baden. De indeling van de badkamer bepaalt grotendeels wat de meest geschikte vorm is. Een rond vrijstaand bad is het meest praktisch in een ruime badkamer. Een rechthoekig bad is dan weer het meest geschikt voor een langwerpige badkamer. 

Advies nodig?

Maak van jouw bad een echte eyecatcher, waarin je heerlijk kunt ontspannen. Het zorgt namelijk voor een ruimtelijke uitstraling en luxe. Laat je inspireren in één van onze showrooms en ervaar hoe praktisch én mooi een vrijstaand bad kan zijn. Wij helpen je graag verder!