Riho
Riho

Riho heeft een passie voor sanitair. Die is duidelijk te herkennen in de eigentijdse ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubelen met een verrassend design. Met ruim 30 jaar ervaring mag het bedrijf zich met recht badkamerspecialist noemen. Riho heeft één ambitie: u de badkamer van uw dromen laten creëren.

Innoveren en inspireren zijn de drijfveren van de sanitairproducent. Daarbij houdt zij altijd in het achterhoofd dat een badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch en leefbaar moet zijn. Meer en meer zult u de prachtige combinatiemogelijkheden ontdekken, die het mogelijk maken een hele badkamer in te richten.

Voor garantietermijnen kijkt u op www.riho.com.

Riho bij Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel vindt u ruim 1500 producten van Riho. Bij ons vindt u vele verschillende soorten Riho baden, Riho douches  en Riho accessoires van topkwaliteit. Wij leveren vele soorten series zodat u altijd iets vindt wat bij uw badkamer past, in het perfecte design.

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u ons ruime assortiment van Riho met eigen ogen zien of wilt u advies van één van onze medewerkers? Dan zien wij u graag langskomen in één van onze showrooms. Verder kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.