Sanibroyeur

Sanibroyeur

Heeft u thuis niet veel ruimte in de badkamer of heeft u vaak last van verstoppingen? Neem dan een Sanibroyeur! Een Sanibroyeur is een ideale oplossing wanneer afvalwater thuis moeilijk wegstroomt. Fecaliën, papier en andere afvalstoffen worden door het broyeursysteem vermalen waardoor de kans op verstopping aanzienlijk afneemt.

Waarom een Sanibroyeur?

Met een Sanibroyeur is het niet nodig om heel uw badkamer of toiletruimte te verbouwen. Het vermaalsysteem kan namelijk op de afvoer van uw wastafel of douche aangesloten worden. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een ouder huis heeft of simpelweg niet genoeg ruimte voor een grote afvoerbuis. Met behulp van een Sanibroyeur vermaler kunt u in vrijwel elke ruimte een toilet plaatsen. Veel van de producten van Sanibroyeur in ons assortiment zijn uitgerust met een pomp om het afvalwater omhoog te kunnen voeren.

Hoe werkt een Sanibroyeur?

U kunt de Sanibroyeur dus vaak aansluiten op een bestaande afvoer. In tegenstelling tot een reservoir, vermaalt het systeem eerst uw vaste afvalstoffen voor ze afgevoerd worden. U drukt eerst op de bedieningsknop. Vervolgens vult de broyeur zich met water. De motor in de vermaler gaat in werking en vermaalt de ontlasting en papier. Vervolgens pompt ingebouwde pomp de ontlasting weg via een bestaande afvoerpijp.

Wat heb ik nodig voor een Sanibroyeur?

Om een Sanibroyeur te kunnen installeren zijn er een aantal dingen van belang. Allereerst moet een Sanibroyeur een stroomvoorziening hebben. Deze moet altijd aangesloten zijn, anders werken de vermaler en de pomp niet. U moet er ook op letten dat de bestaande afvoerpijp breed genoeg is. Hoe smaller de pijp en hoe meer bochten, hoe groter de druk voor de pomp is. Dat kan zorgen voor snellere slijtage van het systeem.

Twijfelt u wat u nodig heeft of weet u niet zo goed welk model het meest voor u geschikt is? Dat is zeer begrijpelijk. De klantenservice van Sanitairwinkel helpt u graag bij het maken van uw keuze. Zowel online als in een van onze showrooms in Rosmalen, Amsterdam en Rotterdam!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur