Showroom Amsterdam, 750 m² badkamer inspiratie

Amsterdam

Adres

Willem de Zwijgerlaan 344
1055RD Amsterdam

[email protected]
020-7603030

Afspraak maken Offerte aanvragen
Wij zijn zonder afspraak te bezoeken, wil je zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

25-02-24 Koopzondag 12:00-17:00
31-03-24 Koopzondag 12:00-17:00
01-04-24 Tweede Paasdag 12:00-17:00
750m2
Makkelijk bereikbaar
Alle topmerken
Ervaren adviseurs
6 dagen per week geopend
Koopzondagen
persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Amsterdam

Bij Sanitairwinkel Amsterdam is persoonlijk advies ook écht persoonlijk. Daarmee bedoelen we dat we met je meekijken naar de beste oplossing voor in jouw badkamer. Of dat nou gaat om een complete badkamer of vervanging van sommige onderdelen, onze adviseurs helpen je graag met het vinden van de juiste producten. De badkamer is waar je de dag begint, dus het is ons doel om deze helemaal op je wensen af te stemmen.

Badkamer inspiratie

Ruim 750m² badkamer inspiratie in Amsterdam

In Bos en Lommer tref je alle artikelen aan die je nodig hebt voor een ultieme badkamerbeleving. Op een oppervlakte van ruim 750 vierkante meter vind je ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en veel meer. Meer dan genoeg mogelijkheid om je te laten inspireren! Onze showroom is zo ingericht dat er meerdere stijlen zijn te bewonderen, dus er is voor ieder wat wils. Kom naar onze badkamer winkel in Amsterdam en kijk samen met onze adviseurs wat jouw mogelijkheden zijn.

Speelhoek

Kinder- en koffiehoek

Onze badkamer showroom in Amsterdam is 6 dagen per week geopend, heeft op donderdag koopavond en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Kom vooral langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek! Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Daarom nemen we alle tijd om je te helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. In onze koffiehoek kunnen we je wensen rustig en zorgvuldig bespreken. Voor de kinderen hebben we een leuke speelhoek ingericht!

Badkamer assortiment van showroom Amsterdam online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke badkamer producten te zien zijn in Amsterdam. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Amsterdam
vestigingsmanager

Wij helpen je graag

Maak kennis met Chelton, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Amsterdam.

Chelton is sinds 2004 werkzaam in de wereld van sanitair, waarbij hij ervaring heeft opgedaan in elke budgetklasse. Met zijn technische kennis stuurt hij zijn team inhoudelijk aan. Zo kun je bij Sanitairwinkel Amsterdam terecht voor elk advies rondom sanitair; van styling tot technisch.

"Maar nog belangrijker is dat het team een gezellige sfeer heeft, met een gezamenlijk doel om al onze bezoekers blij en tevreden te maken."

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Amsterdam

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Amsterdam. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer inspiratie!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

Bekijk de video

test

Sfeerimpressie

Bezoek Sanitairwinkel in Amsterdam

Bij Sanitairwinkel Amsterdam kun je zes dagen in de week terecht om jouw droombadkamer te realiseren. Bezoek onze badkamer showroom in Bos en Lommer en laat je inspireren door maar liefst 750m2 aan sanitair. Je kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, maar ook voor losse onderdelen. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag! Sanitairwinkel Amsterdam heeft op donderdag koopavond en verschillende koopzondagen. De showroom is vanuit alle grote steden eenvoudig te bereiken, dus kom snel langs op Willem de Zwijgerlaan 344!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45818 reviews