Tegels 80x80

Ben jij nog op zoek naar nieuwe tegels voor jouw badkamer, toiletruimte of keuken? Dan ben je hier op het juiste adres! Met de grote 80x80 tegels zorg je voor een moderne look en in ons assortiment vind je meer dan 200 verschillende tegels in 80x80 cm formaat.

Tegels 80x80

De 80x80 tegels worden steeds populairder in de badkamerwereld. Tegels in 80x80 cm formaat zijn namelijk erg groot en deze tegels ondersteunen dan ook erg goed bij de minimalistische stijlen die populair zijn in de interieurwereld. Verder zijn grote tegels eenvoudiger te onderhouden en ben je minder lang bezig om deze tegels te plaatsen.

De badkamertegels in 80x80 cm formaat zijn dus erg geschikt voor de moderne interieurstijlen. Met name de betonlook tegels 80x80 zijn erg populair. De betonlook tegels 80x80 zijn namelijk erg geschikt om een industriële badkamer mee te ontwerpen. In Scandinavische badkamers komen de pastelkleurige 80x80 tegels goed tot hun recht en zorgen ze voor een kalmerend gevoel.

Keramische tegels 80x80

De meeste van onze tegels 80x80 zijn gemaakt van keramiek. Dit geeft je veel verschillende voordelen. Keramiek is namelijk erg licht om op te tillen, wat de tegels ook bijzonder eenvoudig maakt om te plaatsen. Verder is keramiek erg sterk en zijn krassen nauwelijks zichtbaar bij tegels van dit materiaal. Verder zijn de grote keramische tegels waterdicht. Je kunt de keramische 80x80 tegels dus met een gerust gevoel in jouw badkamer plaatsen.

80x80 tegels van de volgende merken

Onze tegels in 80x80 cm formaat zijn afkomstig van tal van verschillende merken. In ons assortiment vind je honderden tegels 80x80 die afkomstig zijn van meer dan 10 verschillende merken. Geniet bijvoorbeeld van de jarenlange ervaring van bekende tegelmerken zoals Jos., Douglas Jones en Baldocer Ceramica. Of kies voor Villeroy & Boch 80x80 tegels, een ander bekend merk dat al meer dan 250 jaar bestaat.

Vragen over onze tegels 80x80

Heb je vragen over onze tegels 80x80 cm of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Maak het jezelf gemakkelijk en neem eenvoudig contact met ons op. Je kunt ons altijd mailen of gebruik maken van ons contactformulier. Ook kun je ons tijdens kantooruren bellen en ben je welkom in een van onze showrooms. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier verder op weg!