Antraciet tegels

Antraciet is een erg trendy kleur en de kleur is bijzonder geschikt voor industriële badkamers. Maar antraciet tegels kunnen ook hun plaats vinden in natuurlijke of tijdloze badkamers. De antraciet tegels zijn over het algemeen geschikt voor de vloer en wand.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45819 reviews

Antraciet tegels

In ons assortiment kun je honderden antraciet tegels vinden in verschillende tinten en formaten. De antraciet tegels kunnen fantastisch hun plaats innemen op je muur of vloer en het geeft je de mogelijkheid om andere badkamerelementen op schitterende wijze te integreren. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat antraciet tegels vrij donker zijn. Als je dan ook nog kiest voor veel donkere meubels kan het leiden tot een sober totaalbeeld. Probeer daarom antraciet tegels te combineren met witte en lichthouten meubels, om zo een spannend contrast te creëren.

Voordelen van antraciet tegels

Een van de vele voordelen van antraciet tegels is dat sommige ontwerpen geschikt zijn voor vloerverwarming. Zo kun je een comfortabel gevoel in jouw badkamer creëren. Ook genieten de meeste antraciet tegels op onze website van een hoge slijtklasse. Des te hoger de slijtklasse, des te langer jouw tegels mee zullen gaan.

Antraciet tegels hebben ook voordelen, ten opzichte van andere normale tegels. Zo is vuil minder snel zichtbaar, dankzij de donkere kleur en kun je met antraciet tegels ook een stijlvolle en mysterieuze look creëren.

Verschillende maten van Antraciet tegels

Het formaat van een tegel heeft veel impact op de stijl. Onze antraciet tegels zijn beschikbaar in kleine formaten zoals 15x15 cm en 20x20cm, maar je kunt ook grote antraciet tegels vinden bij Sanitairwinkel. De grootste antraciet tegels zijn 120x120cm en je kunt ook veel 60x60 en 80x80 antraciet tegels vinden op onze website.

Antraciet tegels van deze topmerken

Onze antraciet badkamertegels zijn afkomstig van tientallen verschillende merken, wat betekent dat er altijd wel een antraciet tegel voor jouw badkamer tussen zit. De meeste antraciet tegels zijn afkomstig van populaire merken als Mosa, Marazzi en Cifre Ceramica.

Vragen over antraciet tegels

Heb jij vragen over onze antraciet tegels, of over andere producten op onze website? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice. Zij zullen je vriendelijk te woord staan en hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om bezoekje te brengen aan een van onze showrooms, om de antraciet tegels in het echt te kunnen bezichtigen. Ook kun je een persoonlijk gesprek aanknopen met een van onze verkopers, om zo nog meer informatie te krijgen over onze antraciet tegels.