Grijze tegels

Grijze tegels in de badkamer zorgen voor een rustige basis. Daarnaast kan het met de juiste combinatie ook een erg stoere look geven. Denk aan zwarte accessoires voor een industriële look bijvoorbeeld. Of met witte accenten voor een moderne uitstraling. Hieronder vind je het assortiment grijze tegels terug die we op dit moment aanbieden.

Grijze tegels badkamer

Grijze tegels in de badkamer zorgen voor een neutrale basis. Je kunt hier alle kanten mee op. Met de juiste combinaties kun je vrijwel elke stijl benaderen. Zowel in de badkamer als in de toiletruimte zijn grijze tegels een perfecte kleur om te gebruiken.

Uiteenlopende stijlen

Grijze tegels in allerlei soorten en maten. Dat is wat wij te bieden hebben! Qua vorm zijn er vierkante, rechthoekige, hexagon en zelfs mozaïek tegels. Zo kun je voor elke ruimte een geschikte maat vinden in het assortiment.

Qua kleur zijn er uiteraard ook uiteenlopende tegels beschikbaar. Effen licht- of donkergrijze tegels bijvoorbeeld om een natuurlijke basis te creëren. Tegels met een gemarmerde look erin verwerkt om een luxe gevoel op te wekken. Maar natuurlijk ook grijze tegels met een motiefje erin. Denk aan onze Portugese tegels om dat echte vakantiegevoel in huis te halen.

Kwalitatieve merken

De grijze tegels uit ons assortiment worden aangeboden door de beste merken. Merken die zich gespecialiseerd hebben in tegels. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw favoriete tegels van hoge kwaliteit zijn en je er jarenlang van kunt blijven genieten. Enkele merken zijn:

Groot aanbod tegen mooie prijzen

De keuze is enorm in grijze tegels. Zoals al eerder benoemd is er voor elke stijl badkamer wel een geschikte tegel te vinden. Combineer met een andere kleur om de mooiste creaties te maken. Of houd het gewoon bij basiskleuren om een rustige ruimte te creëren.

Iedereen wil natuurlijk lage prijzen. Wij doen ons uiterste best om al onze tegels tegen de beste prijzen aan te bieden. Mede door aanbiedingen, maar vooral ook door het in de gaten houden van de markt. Bij ons vind je voor elk budget de mooiste grijze tegels.

Grijze tegels kopen

Koop jouw grijze tegels eenvoudig bij Sanitairwinkel. Wij als specialist hebben een uitgebreid assortiment en willen jou altijd de laatste trends laten zien. Dus voor welke grijze tegel ga jij?

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur