Groene tegels

Een tegel is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Met een tegel kun je een bepaalde sfeer of stijl eraan toevoegen. Een groene tegel is een mooie optie om een mooi kleur accent toe te voegen. Zo kun je gaan voor een subtiele groentint, maar ook voor een meer opvallendere. Bij Sanitairwinkel hebben we een ruim assortiment aan groene tegels.

Groene tegels in de badkamer

Met een groene tegel kun je een kleur accent toevoegen aan je sanitaire ruimte. Maar je kunt ook gaan voor meerdere groen tinten door elkaar zodat je diepte aanbrengt en een leuk speels effect. Met de tegels kun je alle kanten op en verwerken in elke trend. Voor welke groene tegel ga jij?

Verschillende stijlen

Groene tegels zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Er zijn verschillende vormen zoals mozaïek, hexagon, rechthoekige en vierkante tegels. Voor elke badkamer is er een tegel te vinden in het juiste formaat. Hierdoor kun je er alle kanten mee op en er je eigen draai aangeven.

Er zijn niet alleen verschillende maten en stijlen te vinden bij Sanitairwinkel maar ook kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een licht groene tegel voor een zacht groen effect. Of een tegel met een gemarmerde look met groen erin verwerkt om een luxe gevoel te creëren.  Maar er zijn ook groene tegels te verkrijgen met verschillende patronen.

Kwalitatieve merken

De groene tegels uit ons assortiment worden aangeboden door verschillende merken. Wij hebben gekozen voor de beste merken die zich gespecialiseerd hebben in hun tegels. Zo ben jij ervan verzekerd dat jou favoriete tegels van hoge kwaliteit zijn en jaren mee gaan. Hierdoor kun je er optimaal van genieten. Enkele merken zijn:

Groot aanbod tegen mooie prijzen

Bij Sanitairwinkel hebben we een groot aanbod in groene tegels. Hierdoor is er altijd een perfecte tegel te vinden voor jouw sanitaire ruimte. Ga voor een groen accent of maakt het zo uitbundig als je zelf wilt. Groene tegels zijn een echt eye catcher voor jouw sanitaire ruimte.

Naast een groot aanbod, zijn er ook tegens te vinden voor elk budget. Wij doen ons uiterste best om onze tegels tegen de beste prijs aan te bieden en houden hiervoor de markt scherp in de gaten.

Kom langs in één van onze showrooms

Wil jij ons ruime assortiment aan groene tegels met eigen ogen zien of wil je specialistisch advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in onze showrooms en wij helpen jou graag! De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor jou geopend. Geen tijd om langs te komen maar wil je alsnog graag advies ontvangen? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice en wij helpen jou graag met een passend antwoord op jouw vraag!