PVC vloeren

PVC vloeren

Altijd al een houten vloer willen hebben die ook tegen vocht kan? Een PVC vloer is bijna niet van een houten vloer te onderscheiden, en heeft daarnaast ook nog een aantal voordelen. PVC vloeren zijn gemakkelijk aan te brengen en hebben weinig onderhoud nodig. Een ander voordeel is dat het contactgeluid minimaal is, zo heeft u dus geen last meer van irritante geluiden als u een stoel verschuift.

Assortiment

Wij hebben merken tot onze beschikking die hoogwaardige kwaliteit PVC vloeren aan u levert. Mocht u van plan zijn om vloerverwarming te willen gebruiken, dan is dit een slimme investering. PVC vloeren zijn namelijk efficiënt op het gebied van vloerverwarming door de goede warmtespreiding. Hierdoor bespaart u direct op uw energiekosten! Flexxfloors biedt u PVC vloeren aan tegen scherpe prijzen.

Toebehoren

Een PVC vloer is gemakkelijk zelf door u aan te brengen. Wij verkopen toebehoren zodat het voor u nog gemakkelijker wordt. Hierbij moet u denken aan primer en messen. Tevens verkoper wij cleaners voor het onderhoud van uw PVC vloer.

Advies

Komt u er niet uit? Bezoek dan één van onze showrooms voor deskundig advies. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, neem dan contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice zodat wij u kunnen helpen met de juiste keuze!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur