Witte tegels

Witte tegels zijn een klassieke en tijdloze keuze voor in de badkamer. Ga voor een grote tegel met weinig voeg voor een strakke look. Of ga voor een kleinere tegel of mozaïektegels voor een interessant lijnenspel. De witte tegel hoeft zeker niet saai te zijn. Deze tegels zijn verkrijgbaar in een effen uitvoering (mat of glans), maar ook met een marmerlook.

Witte tegels

Witte tegels zijn een klassieke en tijdloze keuze voor in de badkamer, toiletruimte of keuken. Ga voor een grote tegel met weinig voeg voor een strakke look. Of ga voor een kleinere tegel of mozaïektegels voor een interessant lijnenspel. De witte tegel hoeft zeker niet saai te zijn. Deze tegels zijn namelijk verkrijgbaar in een effen uitvoering (mat of glans), maar ook met een marmerlook.

Verschillende tinten

Witte tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tinten wit. Wit kan een warme ondertoon hebben of juist een koele ondertoon. Zo is er altijd een witte tegel te vinden die combineert met andere elementen die je op het oog hebt voor jouw badkamer. Heb je wat inspiratie nodig voor de badkamer? Kijk dan eens op onze moodboard-pagina. Daar hebben we veel combinaties gemaakt met witte tegels.

Materiaal tegels 

Witte tegels zijn beschikbaar in verschillende materialen. Het meest voorkomende materiaal voor badkamertegels is keramiek. Het voordeel van keramische wandtegels is dat ze slijtvast zijn. Krassen en vlekken hebben geen schijn van kans op deze tegels. Porcellanato is daarnaast ook een populair materiaal om tegels van te maken. Porcellanato is een keramieksoort, gemaakt van porseleinaarde. Ze hebben dezelfde voordelen als keramische tegels: ze nemen geen vocht op, waardoor ze perfect zijn voor in de badkamer.

Groot aanbod tegen mooie prijzen

De keuze is enorm in witte tegels. Voor elke stijl badkamer is wel een geschikte tegel te vinden. Combineer met een andere kleur om de mooiste creaties te maken. Of houd het gewoon bij basiskleuren om een rustige ruimte te creëren.

Iedereen wil natuurlijk lage prijzen. Wij doen ons uiterste best om al onze tegels tegen de beste prijzen aan te bieden. Bij ons vind je voor elk budget de mooiste witte tegels.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Wij nodigen je graag uit langs te komen in één van onze showrooms of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij adviseren zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur