Zwarte tegels

Zwarte tegels zijn super populair. Dat is ook niet zo gek, want met zwarte tegels kun je echt alle kanten op. Het past goed in een industriële badkamer, een luxe badkamer, maar ook zeker in een moderne wellness badkamer. Zwarte tegels komen in allerlei vormen, maten en kleurvariaties. Laat je verrassen en kies de tegel die bij jouw wensen past.

Zwarte tegels badkamer

Zwarte tegels zijn super populair in de badkamer en de toiletruimte. Niet voor niks dat veel mensen hiervoor kiezen! De kleur zwart is namelijk erg makkelijk te combineren in bijna elke stijl die je kunt bedenken. In de industriële ruimte is zwart natuurlijk een geliefde kleur, maar ook zeker in een warme wellness ruimte kan zwart zorgen voor een fijn en luxe gevoel

Industrieel

Een zwarte tegel past zoals gezegd perfect in een industriële badkamer. Combineer met grijze of betonlook tegels om er een stoer geheel van te maken. Ook andere zwarte elementen zoals kranen, douchekop of accessoires maken deze look helemaal af.

Luxe uitstraling

Naast stoer, kunnen zwarte tegels ook heel goed gebruikt worden om een luxe uitstraling te creëren in de ruimte. Neem bijvoorbeeld zwarte tegels met een marmerlook. Of glimmende kleine zwarte tegeltjes. In combinatie met bijvoorbeeld goudkleurige elementen zoals een kraan en accessoires tover je de ruimte snel en eenvoudig om in een heuse spa.

Diverse vormen en maten

Het assortiment zwarte tegels is enorm. Zo is er voor bijna al jouw wensen wel een geschikt exemplaar te vinden. Rechthoek, vierkant, mozaïek, hexagon, het is er allemaal. Ook verschillende maten zijn verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld hele grote tegels waardoor je weinig voegen hebt? Of kies je voor kleine tegeltjes?

Fijnste en beste merken

Wanneer je tegels gaat uitzoeken wil je natuurlijk ook de beste kwaliteit. Onze zwarte tegels zijn van de beste kwaliteit waardoor jij tegels koopt waar je nog jarenlang plezier van hebt. Enkele merken die wij verkopen:

Zwarte tegels kopen

Wil je zwarte tegels kopen? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Onze adviseurs staan altijd voor jou klaar. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.