Randloze toiletten

Een randloos toilet zorgt voor meer hygiëne en maakt het makkelijker om het toilet schoon te maken. Door gebruik te maken van een unieke rimfree spoeltechniek is de standaard rand niet meer nodig en heb je minder last van ophopende bacteriën onder of tegen de rand aan. Dit zorgt voor een krachtige spoeling en het is milieuvriendelijker door minder gebruik van toiletreinigers. Bij Sanitairwinkel heb je de keuze uit meer dan 300 randloze toiletten. 

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Toilet zonder spoelrand

Een toilet zonder spoelrand zorgt ervoor dat het spoelwater met meer kracht vrijkomt. Hierdoor wordt vuil over het algemeen meer meegenomen, en is een tweede keer doorspoelen bijna nooit nodig. Een toilet zonder spoelrand bespaart dus meer water, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Verder is een toilet zonder spoelrand erg eenvoudig schoon te maken. Je hebt namelijk niet te maken met de moeilijke hoek van een spoelrand en dat bespaart je een hoop tijd en moeite. Dankzij het feit dat je deze lastige hoek niet hebt in je toilet is een randloze wc ook een stuk hygiënischer. Vuil kan zich daar namelijk niet hechten en je weet dat elke spoeling je toilet helemaal reinigt.

Rimfree spoeltechniek

Een randloos toilet is voorzien van een unieke spoeltechniek waardoor de bekende rand in het toilet verdwijnt uit de moderne badkamer en er een randloze toilet voor in de plaats komt. Deze nieuwe spoeltechniek maakt een eenvoudige reiniging van de binnenzijde van het toilet en de spoelopening mogelijk waarbij het gehele toilet krachtig en effectief gespoeld wordt. Dankzij deze krachtige spoeling van een rimfree toilet ervaar je de ultieme hygiëne op toilet-gebied.

De hygiëne van een randloos toilet

Hygiëne is zeer belangrijk in de toiletruimte. Zonder goede hygiëne wordt de toiletruimte een paradijs voor bacteriën en dat wil je natuurlijk voorkomen. Dankzij de innovatieve spoeltechniek van een randloos toilet ben je bacteriën een stap voor. Je hebt geen last meer van smalle of en een gesloten spoelrand waardoor verborgen vervuiling geen kans maakt. Ieder rimless toilet heeft een vrij toegankelijke spoelkant waardoor schoonmaken en desinfecteren een kleine eenvoudige handeling wordt.

De voordelen op een rij van een Rimless toilet

Perfecte hygiëne

  • Geen last van smalle of gesloten spoelranden
  • Vermindert bacteriën en vermindert daardoor ziekteverwekkers.
  • Optimale spoeltechniek dat de gehele toiletpot spoelt

Optimale reinheid

  • Innovatieve spoeltechnologie voor stralende reinheid
  • Gemakkelijk in onderhoud en zuinig in gebruik
  • Milieuvriendelijk door gereduceerd gebruik van toiletreinigers

Fraai design van een randloos toilet

  • Modern design
  • Randloze vormgeving

Verschillende looks van toiletten zonder spoelrand

Veel mensen hebben een traditioneel beeld bij een toilet. Namelijk dat deze van keramiek is gemaakt en wit is. De ontwerpmogelijkheden zijn echter een stuk ruimer geworden. Ondanks het feit dat we dit traditionele design nog steeds verkopen, kun je nu ook zwarte, bruine, gouden of zelfs groene ontwerpen bij ons vinden. De ideale optie dus, voor als je een iets gewaagdere badkamer wilt designen. Verder heb je ook nog de keuze tussen een wandcloset en een staande wc en sta je ook nog voor de lastige beslissing wat betreft de vorm van je toilet. Ga je voor een traditionele D-vorm of kies je voor een rond of vierkant design? Ook voor randloze toiletten zijn deze verschillende opties mogelijk.

Wc zonder spoelrand van de volgende merken

Als je in de markt bent voor een toilet zonder spoelrand, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben randloze toiletten van tientallen merken. Vertrouw bijvoorbeeld op de expertise van bekende A-merken, zoals Villeroy & Boch, Grohe, Geberit en Duravit. Of ga voor een uniekere look en kies voor een toilet zonder spoelrand van Nemo of Saniclass; enkele van de exclusieve merken van Sanitairwinkel.

Randloos toilet kopen

Ben je overtuigd geworden van een van deze rimless toilet ontwerpen? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Heb je nog wat vragen over een randloos toilet, of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Neem dan alle twijfels weg en neem eenvoudig contact met ons op. Je kunt altijd ons contactformulier invullen, of ons een email sturen en tijdens kantooruren kun je ons ook telefonisch bereiken. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan een van onze showrooms. Hier kun je ook een aantal wc’s zonder spoelrand in het echt bewonderen en kun je om persoonlijk advies vragen aan een van onze deskundige medewerkers. Wij horen graag iets van je en helpen je graag verder op weg in de zoektocht naar jouw droombadkamer.