Grijs toilet

De kleur van een toilet heeft veel impact op de stijl van jouw badkamer en kan de toon van jouw badkamer helemaal veranderen. Naast grijze closets kun je ook grijze bedieningspanelen, wc-brillen en toiletaccessoires vinden om zo voor een universeel geheel te zorgen.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45822 reviews

Grijs toilet

Over het algemeen zijn de toiletten in ons assortiment wit, maar ook hebben wij grijzen toiletten op onze website. Een grijs toilet kan een erg stijlvolle optie zijn voor jouw badkamer. Wij raden een grijs toilet met name aan voor mensen die een industriële, natuurlijke of donkere stijl willen creëren in hun badkamer.

Naast het stijlvolle voordeel, biedt een grijs toilet over het algemeen niet andere unieke voordelen die je bij een wit toilet wel hebt. Toiletten hebben over het algemeen een vrij praktisch voordeel en andere gebruiksvriendelijke voordelen verschillen per ontwerp.

Onze grijze bedieningspanelen hebben over het algemeen een dubbele spoeltechniek. Dit houdt in dat je de hoeveelheid water kunt bepalen, wanneer je jouw grijze toilet gaat doorspoelen. Dit is niet alleen erg duurzaam, maar hiermee kan je op de lange termijn ook nog een hoop geld besparen. Hiervoor heb je overigens wel een reservoir nodig met een dualflush functie, maar dit is bij de meeste ontwerpen wel het geval.

Grijze toiletten van verschillende merken

Onze grijze toiletten zijn afkomstig van verschillende merken. Over het algemeen zijn de grijze toiletpotten afkomstig van Royal Plaza en Villeroy & Boch. De bedieningspanelen zijn voornamelijk van Geberit en Viega en de andere toebehoren zijn vaak van Grohe, Pressalit en Wavin. Dankzij het feit dat wij zoveel verschillende merken aanbieden ben jij er zekerder van dat jij het juiste product voor jouw badkamer kunt vinden.

Vragen over grijze toiletten

Heb jij vragen over onze grijze toiletten, of wil je meer informatie over een ander product uit ons assortiment? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice. Zij zullen je vriendelijk te woord staan en je verder op weg helpen in de zoektocht naar jouw droombadkamer.

Ook kun je ervoor kiezen om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms. Hier kun je enkele grijze toiletten in het echt bewonderen en heb je de kans om geholpen te worden door een van onze verkopers. Die kunnen je voorzien van specialistisch en persoonlijk advies.