Vlakspoel toilet

Een vlakspoel toilet is een manier dat een wc ontworpen kan worden. Het heeft invloed op waar de ontlasting naar toe gaat; bij een vlakspoel toilet blijft hij liggen op een platform, tot dat je de wc doortrekt. Bij een diepspoel toilet komt het direct in het doorspoel-gedeelte van de wc terecht.

Resultaten 0-24 van 97

Vlakspoel toilet

Zoals al eerder vermeld is een vlakspoel toilet een specifieke manier waarop een wc ontworpen kan worden. Het bijzondere van een vlakspoel toilet is dat je eerst een plateau hebt die de ontlasting doet opvangen. Bij een diepspoel toilet valt dit vrijwel altijd direct in het water. Bij een vlakspoel toilet zit er vaak een krachtige waterstraal inbegrepen, zodat alles ook daadwerkelijk doorgespoeld wordt. Een vlakspoel toilet is een typisch Nederlands concept, maar ook in België is dit ontwerp populair.

Voordelen van een vlakspoel toilet

Het voordeel van een vlakspoel toilet is dat je geen last hebt van spetters. Bij een diepspoeltoilet is dit wel een realistische mogelijkheid en veel mensen vinden dat niet prettig en onhygiënisch. Ook is een vlakspoel toilet erg functioneel, voor mensen die hun boodschap moeten controleren. Bij een diepspoel toilet is dit niet mogelijk omdat de ontlasting dan direct in het water valt. Daarom is een vlakspoel toilet aan te raden als je last hebt van een medische aandoening en je regelmatig jouw ontlasting moet controleren.

Het nadeel van een vlakspoel toilet is wel dat nare geurtjes sneller vrij kan komen tijdens het gebruik van de wc. Er is namelijk geen water om de geuren tegen te houden, iets dat je bij een diepspoel toilet wel hebt. Ook kan het zo zijn dat je met een vlakspoel toilet eerder last hebt van spetters, wat erg ongewenst en onhygiënisch kan zijn.

Vlakspoel toiletten van de volgende merken

In ons assortiment kun je vlakspoel toiletten van verschillende merken. De meeste zijn afkomstig van bekende merken als Villeroy & Boch, Geberit en Duravit. Ook bieden wij van Sanitairwinkel vlakspoel toiletten van merken als Royal Plaza, Laufen en Jika aan. In totaal hebben wij vlakspoel toiletten van meer dan tien merken in ons assortiment; zo zit er altijd wel de juiste wc voor jouw badkamer tussen!

Vragen over vlakspoel toiletten

Heb jij vragen over onze vlakspoel toiletten, of wil je meer informatie hebben over een ander product uit ons assortiment? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice. Zij zullen hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden en ze zullen je vriendelijk te woord staan.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur