Duravit wc bril

Duravit is een belangrijk merk in de sanitairbranche en het Duitse merk staat bekend om zijn toiletten. Met een Duravit Wc-bril weet je zeker dat je een product van topkwaliteit in huis haalt en in het uitgebreide assortiment van Duravit, weet je zeker dat je de juiste Wc-bril kunt vinden.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45819 reviews

Duravit Wc-brillen

Met een Wc-bril van Duravit verzeker je jezelf van een product waar je jarenlang van kunt genieten. Dit komt mede dankzij het feit dat Duravit focust op comfort en functionaliteit. De comfort wordt verzekerd dankzij de Softclose-technologie, die je op sommige ontwerpen kunt vinden. Hiermee kun je de Wc-bril zachtjes en geruisloos naar beneden doen, nadat hij omhoog heeft gestaan. Erg fijn dus voor een huishouden met zowel mannen als vrouwen. Verder hebben sommige Duravit Wc-brillen ook de quickrelease functie. Hierdoor kun je jouw toiletbril eenvoudig verwijderen, om zo jouw wc nog eenvoudiger schoon te kunnen maken.

Duravit Wc-brillen in verschillende looks

De Wc-brillen van Duravit zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen. Zo heb je eerst de keuze uit de vorm van jouw toiletbril. Je kunt onder meer kiezen voor een vierkant ontwerp, wat erg stijlvol en modern oogt. Maar ook kun je kiezen voor een ronde Wc-bril van Duravit. Verder zul je ook vaak een traditionele D-vorm terugvinden, met een ronde voorkant en een rechte achterkant. Hiernaast, kun je ook nog kiezen uit verschillende kleuren. De meeste Duravit Wc-brillen zijn leverbaar in wit, wat de traditionele kleur voor Wc-brillen is, maar ook kun je enkele donkere ontwerpen vinden, in bijvoorbeeld grijs of antraciet.

Vragen over de Duravit Wc-brillen

Heb jij vragen over de Duravit Wc-brillen, of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Twijfel dan niet, en neem eenvoudig en snel contact met ons op. Je kunt ons altijd een mail sturen, of ons contactformulier invullen en tijdens kantooruren kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Verder heb je ook de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms, waar je enkele Duravit Wc-brillen in het echt kunt bewonderen. Ook kun je dan een gesprek aangaan met een van onze deskundige verkopers, die je dan kan voorzien van professioneel en persoonlijk advies.