Vasco

Vasco

Wanneer u op zoek bent naar een radiator, heeft u waarschijnlijk al veel radiatoren van Vasco voorbij zien komen. Dat is niet vreemd, aangezien Vasco marktleider is in badkamerradiatoren. Daarnaast is Vasco topproducent van designradiatoren in Europa en hebben ze ruim 30 jaar ervaring op het gebied van vloerverwarming opgebouwd.

Huisverwarming speelt een grote rol in het energieverbruik van een huishouden. Vasco is zich hier heel goed van bewust en investeert daarom constant in nieuwe duurzame producten. Deze producten stralen niet alleen design uit, maar zorgen ook voor een lager energieverbruik. Verschillende certificeringen tonen dan ook het goede milieumanagement van Vasco aan.

Sanitairwinkel heeft ruim 3500 producten van Vasco in het assortiment. Het aanbod varieert van designradiatoren tot elektrische radiatoren en paneelradiatoren. Dankzij de innovatieve radiatoren van Vasco hoeft u zich geen zorgen meer te maken over torenhoge energierekeningen of een lelijke verwarming in uw badkamer.

Weet u niet zo goed waar u naar op zoek bent of wilt u graag deskundig advies bij de aanschaf van uw Vasco product? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze showrooms! U kunt naast Vasco producten ook veel ander sanitair komen bekijken in onder andere Rosmalen, Amsterdam of Rotterdam!