Vasco Flatline

Er zijn hierboven 17 producten zichtbaar
Naar boven

Vasco - Flatline

De klassieke paneelradiator is gekend voor zijn gepro? leerde voorplaat. Wie echter houdt van een strak, modern interieur ziet het liever anders. De vlakke voorplaat van de FlatLine herleidt de radiator tot tijdloze schoonheid. Bovendien kunt u dankzij de superieure warmte-afgifte overschakelen op een compacter model dat naadloos in uwinterieur past. Van meerwaarde gesproken.

FlatLine slaagt erin een prachtige radiator aan te bieden tegen een voordelige prijs. Met de FlatLine komt de radiator met lakke watervoerende voorplaat binnen ieders bereik. De prijs is geen drempel meer voor een stijlvol interieur.

FlatLine draagt met eerheid de VASCO-stempel, het keurmerk van de kwaliteitsradiatoren. De hoogwaardige afwerking valt meteen op. Revolutionaire productietechnieken maken een watervoerende, vlakke voorplaat mogelijk waarop geen enkel laspunt te bespeuren is. Je merkt dat dit product door echte vakmensen werd vervaardigd.

De aansluiting voor klassieke radiatoren bevindt zich links of rechts. Het vergt heel wat meet-, kap- en breekwerk om deze netjes op hun plaats te hangen. Met de FlatLine is dit volledig verleden tijd. Door de unieke middenaansluiting is het kinderspel om de FlatLine snel en op de millimeter nauwkeurig te bevestigen.