Villeroy & Boch Legato

Villeroy & Boch Legato 

De Legato serie van Villeroy & Boch wordt gekenmerkt door de strakke lijnen en moderne meubels. Deze lijn is speciaal ontworpen voor mensen met een exclusieve smaak. De greeploze meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Kenmerken

Wat de legato serie kenmerkt zijn de greeploze meubelen en de luxe uitstraling. Er kan ook voor gekozen worden om LED-verlichting onder de wasbak te plaatsen, zo lijkt het net alsof de wasbak zweeft boven het meubel. De strakke lijnen zorgen voor een luxe uitstraling. Precies waar deze serie voor bedoeld is. 

Assortiment

In de Legato serie van Villeroy & Boch zijn verschillende soorten producten verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende soorten wasbakken. De kleinste wasbak in deze serie is 50x44cm en de grootste wasbak is 130x50cm. 

De badmeubelen in deze serie zijn erg modern en in verschillende kleuren te verkrijgen. De kleuren die te verkrijgen zijn: wit, eiken graniet, glossy grey en glans wit. Er zijn veel verschillende afmetingen beschikbaar in de Legato serie. Voor elke badkamer is er wat. 

De toiletten van de Legato serie zijn er met directflush, maar ook zonder.

Bent u op zoek naar luxe sanitair dan bent u bij de Legato serie aan het juiste adres. Bij Sanitairwinkel hebben wij een groot aanbod en tegen scherpe prijzen. 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur