Villeroy & Boch

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45875 reviews

Het merk Villeroy en Boch

Het merk Villeroy en Boch bestaat sinds 1748. Originaliteit, creativiteit en innovatiekracht geven een lange-termijn visie die al meer dan 260 jaar het succes van Villeroy en Boch bepaalt. De keramiekproducent met vele verschillende soorten lifestyle-assortimenten en internationale design-competentie is een van de oudste industriële ondernemingen met wereldfaam.

Waarom Villeroy en Boch?

Droomt u ook wel eens van een perfecte badkamer? Bij Sanitairwinkel kunnen wij u in die behoefte voorzien, mede door de kwaliteit die wij aanbieden van Villeroy en Boch.

Van welke stijl u ook houdt, Villeroy en Boch biedt het u aan. Villeroy & Boch biedt de meest praktische oplossingen voor de badkamerinrichting. Bij Villeroy en Boch staan levenskwaliteit en interieurstijl centraal. Villeroy en Boch maakt producten met een hoge kwalitatieve klasse die voor mensen overal ter wereld geschikt zijn en die het dagelijkse leven verfraaien. In totaal wordt er verkocht aan meer dan 100 landen, u wilt toch ook de luxe en comfort ervaren wat hedendaags bijna de hele wereld ervaart?

Villeroy en Boch sanitair

Villeroy en Boch heeft een breed assortiment beschikbaar. Van kranen tot aan douche onderdelen, van baden tot aan toiletten en van badmeubels tot aan tegels. Verder heeft Villeroy en Boch nog een groot aanbod qua accessoires. U kunt uw aankoop dus altijd helemaal naar wens maken door middel van handige extraatjes.

Villeroy en Boch hygiënische innovaties

Heeft u ook een hekel aan het schoonmaken van uw badkamer? Villeroy en Boch heeft daar verschillende oplossingen voor gevonden. CeramicPlus is de innovatieve vinding voor hygiënisch schone en onderhoudsvriendelijke keramische oppervlakken. Dit is niet het enige voordeel, de CeramicPlus-toplaag zorgt er namelijk ook voor dat alle vloeistof tot pareltjes worden gevormd. Deze pareltjes rollen vervolgens automatisch richting de afvoer. Tevens kunnen vuil en kalk zich amper hechten aan het oppervlak en worden vervolgens direct mee weggespoeld.

Door middel van DirectFlush worden toiletten grondig schoongemaakt bij het doortrekken. Deze toiletten bevatten geen spoelrand waardoor er niet zoveel bacteriën achterblijven in verhouding met een toilet met een spoelrand.

ViFresh zorgt ook voor een nog meer hygiënischer toilet. ViFresh kan gebruikt worden door de makkelijk te bedienen knop, het onderhoudsmiddel komt in de toiletpot voordat het water aanwezig is bij het doortrekken. Omdat het water pas erna in de pot komt, wordt het onderhoudsmiddel gelijkmatig over de toiletpot verdeeld. Vervolgens kunt u genieten van een frisse geur en hygiëne in de toiletpot.

Met AntiBac wordt er gezorgd voor de perfecte hygiëne in uw badkamer. De antibacteriële werking is direct aangebracht in het sanitair. Door deze antibacteriële uitvinding wordt de groei van bacteriën met 99,9% in mindering gebracht.

Dankzij deze innovaties wordt schoonmaken dus een stuk aangenamer.

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u ons ruime assortiment van het merk Villeroy en Boch met uw eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor u geopend! De klantenservice is tevens van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.