Villeroy & Boch Subway

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45858 reviews

Villeroy en Boch Subway

Het merk Villeroy en Boch bestaat sinds 1748. Originaliteit, creativiteit en innovatiekracht geven een lange-termijn visie die al meer dan 260 jaar het succes van Villeroy en Boch bepaalt. De keramiekproducent met vele verschillende soorten lifestyle-assortimenten en internationale design-competentie is een van de oudste industriële ondernemingen met wereldfaam.

De serie Subway is een bekende serie van Villeroy en Boch. Deze serie bestaat uit vele mooie producten zoals u ze kent van Villeroy en Boch. De serie Subway is een rechtlijnig qua vormgeving en erg makkelijk in het gebruik.

Subway bij Sanitairwinkel

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment aan Villeroy en Boch Subway, hier vindt u alles voor uw badkamer. In ons ruime assortiment vindt u onder andere Villeroy en Boch Subway baden, Villeroy en Boch Subway toiletten, Villeroy en Boch Subway wastafels en nog vele toebehoren om uw Subway ervaring compleet te maken!

Kom langs in één van onze showrooms

Wilt u deze prachtige serie van Villeroy en Boch een keer in het echt bekijken? Breng dat een bezoekje aan één van onze showrooms. U kunt daarnaast ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan 6 dagen per weer voor u klaar!