Villeroy & Boch Oberon 2.0

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45819 reviews
Er zijn hierboven 8 producten zichtbaar
Naar boven

Villeroy & Boch Oberon 2.0

De Oberon 2.0 serie heeft een helder design met een unieke lichtheid. Het is daarmee een her-interpreteert van de klassieker Oberon. De baden hebben een nog nauwkeurigere vormgeving en nog dunnere wanden in vergelijking met de Oberon.

Duobad

Oberon 2.0 baden bieden een maximale bodemlengte en veel plaats om te gaan liggen. U kunt kiezen uit diverse afmetingen. Daarnaast zijn sommige modellen uitgerust met twee schuine rugleuningen en een centraal gelegen afvoer en overloop. Hierdoor kunt u comfortabel aan beide kanten van het bad plaatsnemen. Ook kunt u gemakkelijk met twee personen ontspannen baden

Quaryl

Het exclusieve materiaal Quaryl van Villeroy & Boch combineert moderne technologie met een hoogwaardig design. Het materiaal bestaat uit een doordachte mix van kwarts en sanitair acryl. Hierdoor is het bad eenvoudig te reinigen en houdt het warmte goed vast. De slipvastheid zorgt voor een veilige grip in het bad.

Assortiment

Oberon 2.0 is een prachtige serie van Villeroy & Boch, een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel bieden we u daarom een uitgebreid assortiment van Villeroy & Boch Oberon 2.0, uiteraard aantrekkelijk geprijsd en met een aantal jaar garantie. Bij ons vindt u dan ook alles wat u nodig heeft voor in uw badkamer en toiletruimte, ongeacht uw budget.

Heeft u uw Oberon 2.0 product niet gevonden op onze website? Stel hier uw vraag over Oberon 2.0 of bezoek een van onze showrooms.