Wastroggen

Een wastrog is een extra grote wastafel, vaak met meerdere kranen. Dit is erg handig wanneer de wastrog gebruikt wordt door meerdere personen tegelijk. Ze worden vaak gemaakt van RVS en zijn ook uitermate geschikt om buiten gehangen te worden. RVS is namelijk erg duurzaam en weersbestendig. Bekijk het assortiment wastroggen en bestel eenvoudig online!

Wastrog

Een wastrog is een grotere wasbak bestaande uit één geheel. Wastroggen zijn in het algemeen groter en breder dan standaard wastafels die je in een badkamer of toiletruimte tegen komt.

Design van een wastrog

Wastroggen hebben een relatief simpele uitstraling. Dit komt omdat wastroggen niet van keramiek gemaakt worden, maar vaak van roestvrij staal. Door dit materiaal hebben de wasbakken een strakke uitstraling. Voor een wastrog geldt in de meeste gevallen dat functionaliteit boven uitstraling gaat.

Wasbak voor buiten

Wastroogen worden vaak buiten geplaatst en dat is ook heel goed mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan campings of festivals, hier zie je vaak wastroggen bij toiletten. Doordat de wastroggen gemaakt zijn van RVS zijn ze erg geschikt om buiten te staan. Het materiaal is erg duurzaam en heeft geen last van weersinvloeden.

Formaten en aantal kranen

De formaten van de wastroggen binnen ons assortiment variëren van 50 tot 300 centimeter. De smalste wastroggen van 50 cm bieden ruimte voor 1 kraan. Wil je meerdere kranen? Bij de grotere formaten geldt dat er ruimte is voor 1 kraan per 60 centimeter. Een wastrog van 120 centimeter biedt dus ruimte voor 2 kranen, een wastrog van 300 centimeter kan beschikken over 5 kranen.

Hulp bij het vinden van de juiste wastrog?

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur