Xenz

Xenz

Xenz levert premium badkamer producten. Ze hebben als doel om de allermooiste badkamers te creëren met kwaliteitsproducten die in kleur en materiaal perfect op elkaar zijn afgestemd. Door het complete aanbod Xenz baden, kranen, douchewanden en wellnessproducten in diverse maten en kleuren is er altijd een stijl die bij jou past.

Xenz sanitair

Bij Xenz krijgen ze energie van het creëren van prachtige badkamers. Xenz is onderdeel van Beterbad bv, een bedrijf dat zich al sinds 1976 bezighoudt met de productie van sanitair. Inmiddels is het topmerk uitgegroeid tot een erkende fabrikant en groothandel. Het bedrijf is sinds 2016 gevestigd in Dronten, van waaruit ze met veel passie sanitair produceren. Deze jarenlange ervaring zie je duidelijk terug in het assortiment: Xenz biedt betrouwbare producten van hoge kwaliteit, waarbij comfort en functionaliteit altijd centraal staan.

Stijlvol sanitair

Wellness is voor iedereen, vindt Xenz. Het assortiment van Xenz bestaat daarom uit luxe producten die niet zouden misstaan in een spa. Ze hebben een compleet aanbod aan baden, douchevloeren, kranen, douchewanden en wellnessproducten. Jouw badkamer is de plek om je volledig te ontspannen. Maar ook de plek waar je ‘s ochtends in alle haast je tanden poetst en een borstel door je haar haalt. Kortom: het is belangrijk dat je je goed voelt in jouw badkamer.

Ruim assortiment

Xenz speelt in op de toenemende vraag naar comfort- en wellnessproducten. Niet alleen voor een stijlvol sanitair ben je bij Xenz aan het juiste adres, maar ook voor allerlei toebehoren. Denk daarbij aan badoverlopen en douchebakafvoeren.

Xenz kopen

Xenz biedt een groot assortiment sanitair producten die eindeloos met elkaar te combineren zijn. Veel producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in diverse kleuren of uitvoeringen. Door het stijlvolle design, goede kwaliteit en een scherpe prijs is luxe sanitair nu voor iedereen beschikbaar. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt eenvoudig via de website contact op nemen met onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms voor een passend advies.