ZEZA

Zeza

Zeza is een populair en toonaangevend merk in de badkamer- en sanitairwereld. Het is een merk dat staat voor luxe en zowel klassieke als moderne producten in het assortiment heeft. Sanitairwinkel is de enige dealer van het merk Zeza en biedt een uitgebreid assortiment, uiteraard scherp geprijsd. Aantrekkelijke producten voor een nog aantrekkelijkere prijs, dat is wat Zeza u te bieden heeft. Het merk heeft alles in huis wat u nodig heeft om uw droombadkamer te realiseren.

Zeza bij Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel vindt u diverse producten van het merk Zeza, zoals uiteenlopende Zeza baden en Zeza douchevloeren van topkwaliteit. Veel producten zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, meerdere afwerkingen of in diverse kleuren. Hierdoor zit er ook altijd een geschikt product voor u tussen. Het gehele assortiment wordt gekenmerkt door de hoge design- en kwaliteitsstandaarden. Zeza is daarmee het perfecte merk als u wilt letten op uw budget, maar niet wilt inleveren op een luxe uitstraling!

Meer informatie

Heeft u gevonden wat u zocht? Dan bestelt u de producten eenvoudig in onze webshop. Mocht u vragen hebben over het merk Zeza of geïnteresseerd zijn in meerdere producten van dit merk, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Het is ook altijd mogelijk om langs te komen in een van onze showrooms. 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag 28-11 tot 18.00 bereikbaar Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur