ZEZA

ZEZA

Geef je badkamer een luxe look met een stijlvol bad of douchebak van ZEZA. Met een ZEZA product haal je design in huis voor een toegankelijke prijs. Het assortiment wordt ontworpen in Nederland en wordt gekenmerkt door een minimalistische vormgeving in combinatie met sierlijke, ronde vormen en een subliem comfort.

Het strakke design van ZEZA staat in het teken van de functionaliteit van de producten. Hierdoor zijn deze producten fijn in het gebruik, maar ook een genot voor het oog. Bovendien zijn veel ZEZA producten beschikbaar in matte of glanzende afwerking.

ZEZA assortiment

Het doordachte assortiment van ZEZA bestaat uit baden, douchebakken en accessoires die gemaakt zijn van acryl of solid surface. Alle modellen die gemaakt zijn van acryl worden geproduceerd in vier verschillende uitvoeringen: vrijstaand, half vrijstaand tegen een rechte wand en half vrijstaand in een linker- of rechterhoek. De unieke solid surface lijn valt op door de unieke, matte look en is uitsluitend verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering.

ZEZA baden zijn uitgerust met een geïntegreerde afvoer. De klikwastes wordt bovendien geleverd in een passende uitvoering die aansluit bij het bad.

ZEZA kopen

Heb je gevonden wat je zocht? Dan bestel je de producten eenvoudig in onze webshop. Mocht je vragen hebben over het merk ZEZA of geïnteresseerd zijn in meerdere producten van dit merk, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Het is ook altijd mogelijk om langs te komen in één van onze showrooms.