Jaloezieën

Jaloezieën zijn tegenwoordig erg populair en niet zonder reden. Het is de perfecte raamdecoratie voor uw badkamer. In een handomdraai bepaalt u de gewenste lichtinval en de hoeveelheid privacy. Bij Sanitairwinkel hebben we een ruim assortiment, met keuze uit diverse afmetingen en kleuren. De jaloezieën in onze webshop zijn van hout of aluminium, waardoor u altijd een artikel vindt die voldoet aan uw wensen. Bekijk het gehele assortiment en bestel eenvoudig online. 

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45817 reviews
Er zijn hierboven 16 producten zichtbaar
Naar boven

Jaloezieën

Bent u op zoek naar jaloezieën voor in uw badkamer? Sanitairwinkel biedt diverse jaloezieën die gemakkelijk te bedienen zijn. Door het draaien van de jaloezieën vermindert u binnen een handomdraai de inkijk van buitenaf en creëert u meer privacy. Daarnaast behoudt u tóch natuurlijk licht. Let bij raamdecoraties altijd op of deze vochtbestendig zijn, indien u deze wenst te plaatsen in een badkamer. 

Aluminium jaloezieën 

Jaloezieën gemaakt van aluminium geven uw badkamer een strak en fris uiterlijk. Het materiaal zal niet roesten wanneer het in een vochtige ruimte geplaatst wordt. Daardoor is het perfect voor gebruik in de badkamer.

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën creëert u een luxe en warme sfeer in uw badkamer. Ook bepaalt u de gewenste privacy door de houten jaloezieën te sluiten. Houten jaloezieën zijn vaak niet geschikt voor vochtige ruimtes, vanwege een hoge luchtvochtigheid, condens en eventueel spatwater.

Raamdecoratie kopen

Heeft u liever andere raamdecoratie voor de badkamer? Kijk dan ook eens bij lamellen of rolgordijnen. Voor meer informatie over de verschillende raamdecoraties kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.