Douchegoten

Een belangrijk onderdeel voor de afvoer van een douche is een douchegoot. Tegenwoordig zijn deze verkrijgbaar in verschillende designs waardoor de douchegoten naadloos aansluiten op de vloer in de douche. De douche afvoer kan bestaan uit een RVS ontwerp of een tegelgoot waarbij de douchegoot niet opvalt aangezien de tegels op de tegelgoot worden geplaatst. Met meer dan 1600 douchegoten is Sanitairwinkel dé plek om een douchegoot te kopen.

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Douchegoten of afvoergoten

Douchegoten zijn een populaire, mooie en moderne oplossing om een afvoer te realiseren in uw douche. Deze goten zijn ideaal voor een inloopdouche of douchecabine zonder douchebak. Ook voor een douche die is afgesloten met een douchedeur is een afvoergoot een passende oplossing. Al onze douchedrains zijn volledig vervaardigd uit RVS.

Populaire merken in de categorie douchegoten: Easy Drain, Aco, Geberit, Viega en Saniclass.

Type douchegoten

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod douchegoten in verschillende varianten en maten. De douchegoot wordt in uw tegelvloer verwerkt zodat het water makkelijk weg kan lopen. U heeft de keuze uit een strak RVS ontwerp of een tegelgoot. Een RVS douchedrain zorgt voor een strakke look in uw douche. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om ervoor te zorgen dat uw inloopdouche kan worden afgemaakt met een perfect passende douchegoot.

Plaatsing

De douchegoot wordt geplaatst in het laagste deel van de douche, zodat het water daar op natuurlijke wijze heen stroomt. Op deze manier heeft u geen last van het water en kunt u onbezorgd van een heerlijke douche genieten. Sanitairwinkel heeft ruim 750 douchegoten in verschillende designs en afmetingen en met diverse inbouwdieptes. U bepaalt zelf welke het best in uw douche past.

Tegelgoten

Wilt u liever zo min mogelijk zien van de goot? Kijkt u dan eens naar een van onze tegelgoten. Deze sluiten volledig aan bij de rest van uw tegelvloer en vallen nauwelijks op. Ze sluiten naadloos aan bij de rest van uw douche en zorgen er daarnaast voor dat het water keurig wegloopt. De tegels kunnen op maat worden gesneden en worden zo op de tegelgoot geplaatst. Bekijk ook ons tegelassortiment om de perfecte tegels voor uw douche uit te zoeken.  

Flens

De meeste douchegoten zijn met flens of muurflens. Dat wil zeggen dat er een klein randje om de goot zit waardoor deze makkelijker waterdicht geïnstalleerd kan worden. Dit ziet er vaak netter uit. Het type flens is afhankelijk van de plaats van de goot. Douchegoten met vloerflens kunnen vrij in de douche geplaatst worden, goten met een muurflens worden tegen de muur bevestigd.

Douchewand of inloopdouche in je badkamer?

Complete douchesets

Kijk op Sanitairwinkel voor een geschikte douche- of afvoergoot in uw gewenste afmetingen. Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via onze online klantenservice of in een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven